Siirtouutiset: Mourinho antaa Rooneylle 48 tuntia


Keskustelupalstoilla

Huhu kertoo, että Arsenal tekee Newcastlelle (vain hieman) parannellun 13 miljoonan punnan tarjouksen Yohan Cabayesta. Newcastle haluaa keskikentän tähdestään 20 miljoonaa. Arsenal etsii edelleen jotain "erityistä" pelaajaa...

Tabloideissa

Gareth Balen siirto Real Madridiin odottelee yhä toteutumistaan. Tottenham puolestaan odottelee 99 miljoonan euron maailmanennätyssummaa. Sunnuntaina paljastui, että Spurs on saanut Balesta viime hetkillä myös kilpailevan tarjouksen, mutta Real on edelleen suosikki hankkimaan tähden - vaikka show jatkuu ja jatkuu...

Lähteekö vai eikö lähde?

Jose Mourinho on ohjeistanut Wayne Rooneya laittamaan pisteen jatkuville Chelsea-spekulaatioille ja päättämään jatkostaan seuraavien 48 tunnin aikana.

"Tavalla tai toisella hänen on sanottava 'haluan lähteä' tai 'haluan jäädä'", Mourinho kommentoi Chelsean ja Manchester Unitedin välisen maalittoman tasapelin jälkeen. "Tarinan aloittanut henkilö joutuu myös lopettamaan sen. Nyt tarinan päättyminen olisi kaikkien etu." Mourinho aikoo havitella Samuel Eto'oa Chelseaan, jos Rooney jää Unitediin. Kerroin Rooneyn siirrolle Chelseaan on 3,50.

Kaupat tehty

Queens Park Rangers on taas saanut poistettua yhden pelaajan palkkalistoiltaan. Stephane Mbia siirtyy lainalle Sevillaan. Jo ennestään QPR:stä pois on lainattu Park Ji-Sung, Adel Taarabt, Shaun Derry, Loic Remy ja Esteban Granero.

Lyö vetoa siirtomarkkinoista täällä!