Siirtouutiset: Newcastlen ranskalaislegioona pienenmässä?


Tabloideissa

Paris Saint-Germain on valmis maksamaan jopa 26 miljoonaa puntaa (31,5 miljoonaa euroa) Newcastlen ranskalaskeskikenttäpelaaja Yohan Cabayesta.

Miksi toteutuu: Ranskan maajoukkuemies varmasti noteeraa kotimaansa suurseuran kiinnostuksen. Pelaaja meni jo viime kesänä lakkoon, kun Newcastle torjui Arsenalin lähentelyt. PSG:n tarjoamat rahasummat voisivat jo olla liian suuria hylättäväksi.

Miksi ei toteudu: Manageri Alan Pardew teki kesällä hartiavoimin töitä pitääkseen Cabayen Newcastlessa. Hän ei todellakaan aio luopua pelaajasta nyt. Lisäksi kelvollisen korvaajan löytäminen olisi vaikeaa.

Rahat pöydällä

Liverpool on nostanut panoksia Mohamed Salahin suhteen. FC Baselin "egyptiläisestä Messistä" odotellaan Sveitsissä jo virallista tarjousta.

Miksi toteutuu: 2-2-tasapeli Aston Villan kanssa osoitti selvästi Liverpoolin materiaalin kapeuden. Joukkue tarvitsee inspiroivia hankintoja tuomaan samanlaista lisäarvoa kuin Daniel Sturridge ja Philippe Coutinho vuosi sitten.

Miksi ei toteudu: Basel kiristää Liverpoolilta jokaisen mahdollisen pennin. Markkinoilla saattaa olla muita seuroja, jotka pystyvät maksamaan laitapelaajalle enemmän rahaa.

Epätodennäköinen kauppa

West Ham -manageri Sam Allardyce kaavailee Arsenalin Thomas Vermaelenista puolustuksen peruskiveä, jonka avulla Hammers pysyisi pääsarjassa.

Miksi toteutuu: Vermaelen on jäänyt Gunnersin marssijärjestyksessä Laurent Koscielnyn ja Per Mertesackerin taakse. Lyhyt jakso toisaalla ennen MM-kisoja voisi kelvata Vermaelenille.

Miksi ei toteudu: On todennäköisempää, että Arsenal-kapteeni vaihtaa maisemaa kesällä. Ja kaikella kunnioituksella West Hamia kohtaan, mutta Vermaelenille löytynee nimekkäämpikin seura.

Hujoppi kiikarissa

Crystal Palacen luotsi Tony Pulis haluaa pönkittää Palacen säilymistoiveita hankkimalla 23-vuotiaan Bröndby-hyökkääjä Simon Makienokin.

Miksi toteutuu: Vilkaisukin Makienokiin riittää kertomaan, että kyseessä on Pulisin tyylinen pelaaja. Kaksimetrinen Makienok on kookas torni, jonka kanssa suurin osa Valioliiga-joukkueista olisi vaikeuksissa.

Miksi ei toteudu: Kuusi maaottelua pelanneeseen Makienokiin on kiinnostusta muualtakin. Pelaaja hylkäsi jo viime kesänä tarjouksen siirtyä venäläisseuraan, jonka nimeä ei paljastettu. Makienok ei välttämättä pidä Palacea oikeana siirtona tässä vaiheessa.