Siirtouutiset: onko Tottenhamilla tai Man Unitedilla käyttöä Guarinille?


Keskustelupalstoilla

Chelsea tekee tammikuussa 20 miljoonan punnan tarjouksen Southamptonin laitapakki Luke Shaw'sta.

Miksi toteutuu: Shaw on Chelsea-fani, josta näyttää tulevan Ashley Colen pitkäaikainen korvaaja Englannin maajoukkueessa.

Miksi ei toteudu: Shaw saa säännöllisesti peliaikaa ja Southampton menestyy, joten seuran ei ole enää pakko myydä parhaita junioreitaan. Olisi pelaajalta viisas päätös jatkaa Saintsissa.

Tabloideissa

Manchester United ja Tottenham kilpailevat Interin keskikenttäpelaaja Fredy Guarinista, jonka hintalappu on 10 miljoonaa puntaa.

Miksi toteutuu: Andre Villas-Boas valmensi Guarinia Portossa. David Moyes tarvitsee puolestaan vahvistuksia keskikentälle.

Miksi ei toteudu: Onko kummallakaan seuralla oikeasti tarvetta Guarinille? Spursillä on jo monta keskikenttäpelaajaa. Guarin pelaa tällä hetkellä Interissä kymppipaikalla, jonne Unitedillakin on vaihtoehtoja.

Ilmaislahjojen perässä

Niin Chelsea, Liverpool kuin Manchester Unitedkin ovat kiinnostuneita Xabi Alonsosta, jonka Real Madrid -sopimus päättyy tulevana kesänä.

Miksi toteutuu: Alonso olisi vahvistus jokaisen mainitun seuran keskikentälle. Anfieldilla häntä muistetaan lämmöllä. Jose Mourinho valmensi Alonsoa Madridissa ja pelaaja vahvistaisi Man Unitedia.

Miksi ei toteudu: Alonso on edelleen tärkeä pelaaja Realille, joka näyttää heti huonommalta joukkueelta, kun Alonso on sivussa. Jatkosopimus on mahdollinen.

Ei kauppoja

Crystal Palacen manageri Tony Pulis on ilmoittanut, ettei seura hanki Blackburnin Jordan Rhodesia, sillä pelaaja on liian kallis.

Miksi toteutuu: Blackburn jahtaa Championshipissä nousukarsintapaikkoja. Tarvittaisiin iso tarjous, jotta joukkueen parhaan maalintekijän myynti olisi seuralle järkevää.

Miksi ei toteudu: Pulis on kääntänyt Palacen kurssin nopeasti. Jos pisteitä tulee jatkossakin ja nousumahdollisuudet säilyvät hengissä, Rhodes olisi hinnasta riippumatta kova vahvistus.