Siirtouutiset: PSG havittelee sivuraiteelle joutunutta Mataa


Keskustelupalstoilla

Liverpool suunnittelee seitsemän miljoonan punnan tarjousta Olympiakos-hyökkääjä Kostas Mitroglousta. Myös Arsenal on pitänyt kreikkalaistähteä silmällä, mutta Liverpool on tällä hetkellä ykkössuosikki Mitrogloun uudeksi seuraksi.

Miksi toteutuu: Arsenalin huomio on kiinnittynyt Karim Benzemaan, mikä tasoittaa Liverpoolin tietä. Mitrogloun tilastojen perusteella seitsemän miljoonaa olisi sopuhinta.

Miksi ei toteudu: Mitroglou voi pohtia, riittääkö hänelle peliaikaa, kun Daniel Sturridgen ja Luis Suarezin yhteistyö toimii erinomaisesti.

Tabloideissa, osa 1

Paris Saint-Germain on tarjoamassa 40 miljoonaa puntaa Chelseassa sivuraiteelle ajautuneesta Juan Matasta. Mata ei ole saanut vastuuta Jose Mourinholta. Ranskan mestari on Matan todennäköisin uusi seura.

Miksi toteutuu: Mata haluaa pitää asemansa Espanjan maajoukkueessa MM-kisavuonna. Hän saisi PSG:ssä myös välittömästi tähden statuksen. Siitä olisi vaikea kieltäytyä.

Miksi ei toteudu: Chelsea suostuu myymään vain, jos sillä on Matalle korvaaja, eikä vaihtopenkille ole helppo löytää Matan tasoista pelaajaa.

Tabloideissa, osa 2

Julian Draxler saattaa olla Arsenalin seuraava saksalaistähti. Draxler ei suostunut sulkemaan pois Gunners-siirron mahdollisuutta. "Olen aina sanonut, että englantilaisseurat ovat todella suuria, ja Arsenal kuuluu suurten joukkoon. Keskustelen toisinaan seurasta Mesut Özilin tai Per Mertesackerin kanssa. He kertovat minulle aina hyviä asioita Arsenalista", Schalke-tähti sanoi.

Miksi toteutuu: Draxler on tuleva supertähti, ja Arsenal-manageri Arsene Wenger tietää, että hänen arvonsa tulee vain nousemaan. Gunnersia edustavat jo Özil, Mertesacker, Serge Gnabry ja Lukas Podolski, ja Draxler haluaisi varmasti siirtyä maanmiestensä seuraan.

Miksi ei toteudu: Mihin Draxleria käytettäisiin? Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on viimeinen asia, jota Arsenal tarvitsee. Tykkimiehillä on jo Özil, Santi Cazorla, Tomas Rosicky, Aaron Ramsey, Jack Wilshere ja Alex Oxlade-Chamberlain.

Neuvottelut käynnissä

Barcelonan Andres Iniesta harkitsee sopimustarjousta, joka toisi hänelle 10,9 miljoonan euron vuosipalkan. Sopimuksen myötä Iniesta todennäköisesti päättäisi uransa Camp Noulla. Manchester United tarkkailee pelaajaa siltä varalta, että Iniesta ei tartu sopimukseen.

Miksi toteutuu: Iniesta on Barca-ikoni, joka todennäköisesti vain petaa itselleen neuvotteluasetelmia.

Miksi ei toteudu: Iniesta saattaa ajatella, että Blaugrana on laskusuhdanteessa. Hän voi nähdä Manchester Unitedin parempana vaihtoehtona tässä vaiheessa uraansa.