Siirtouutiset: Ronaldinho palaamassa yllättäen Eurooppaan


Keskustelupalstoilla

Aston Villa seuraa Porton keskikentän belgitähti Steven Defouria, joka tarvitsee säännöllistä peliaikaa MM-kisojen alla.

Miksi toteutuu: Defourin maajoukkuekaveri Christian Benteke vaikuttaa jo Villassa. Defourin kerrotaan olevan kiinnostunut, joten miksi ei?

Miksi ei toteudu: Myös Schalke on kiinnostunut, joten Defourilla saattaa olla parempiakin vaihtoehtoja.

Tabloideissa, osa 1

Demba Ba saattaa olla siirtymässä Valioliigan häntäpään Crystal Palaceen. Manageri Tony Pulis suunnittelee suurta kaappausta tammikuun siirtoikkunaan.

Miksi toteutuu: Pulis yritti hankkia Ban jo Stokeen, joten manageri selvästi pitää senegalilaishyökkääjää arvossaan. Ba ei juuri saa peliaikaa Chelseassa.

Miksi ei toteudu: Haluaako Ba vaihtaa Chelsean putoamistaisteluun? Siirron toteutuminen riippuu myös siitä, saako Chelsea ostettua uuden hyökkääjän.

Tabloideissa, osa 2

Harry Redknapp on ilmoittanut Newcastlelle, että seuran on pulitettava 16 miljoonaa puntaa, jos se haluaa hankkia QPR-laina Loic Remyn pysyvästi itselleen.

Miksi toteutuu: Remy on ollut tehokas Harakoiden paidassa, joten Magpies haluaa pelaajan.

Miksi ei toteudu: Onko Remy todella 16 miljoonan arvoinen, vai pelaako Redknapp taas omia pelejään?

Kaupat tehty

Paikasta Brasilian MM-joukkueessa haaveileva Ronaldinho palaa Eurooppaan. Kahden ja puolen vuoden sopimus turkkilaisjätti Besiktasin kanssa tuo Ronaldinhon tilille ainakin 10 miljoonaa euroa. Entinen maailman vuoden jalkapalloilija yrittää tehdä paluuta brassien maajoukkuemiehistöön. Hän toivoo myös, että tällä kertaa vaatteet pysyvät päällä - toisin kuin taannoisessa seurajoukkueiden MM-turnauksen ottelussa Atletico Mineiroa vastaan (video yllä).