Siirtouutiset: Ronaldo päättää uransa Real Madridissa


Keskustelupalstoilla


Cardiff Cityn aika siirtomarkkinoilla uhkaa loppua kesken ennen Valioliiga-kauden alkua. Manageri Malky Mackay on nyt siirtänyt katseensa keskikentällä viihtyviin Tom Huddlestoneen ja Stephane M'Biaan. Myös Sunderlandin ja Fulhamin tähtäimessä ollut Huddlestone maksaisi noin viisi miljoonaa puntaa. M'Bia, jonka QPR haluaisi nopeasti pois rasittamasta palkkakulujaan, kustantaisi noin neljä miljoonaa.

Tabloideissa

Luis Suarez saattaa ryhtyä oikeustoimiin Liverpoolia vastaan pakottaakseen siirtonsa Arsenaliin. Suarez uskoo Liverpoolin laiminlyöneen pelaajan sopimuksessa olevan pykälän, joka antaa Suarezille luvan neuvotella seuran kanssa, jos ostajaehdokas pelaa Mestarien liigaa ja tekee yli 40 miljoonan punnan arvoisen virallisen tarjouksen. Arsenal täyttää kummatkin kriteerit. Liverpool väittää, että seuran tarvitsee vain ilmoittaa pelaajalle tarjouksesta. Lyö vetoa Suarezin tulevaisuudesta täällä.

Uusi sopimus?

Cristiano Ronaldon odotetaan allekirjoittavan uusi, viisivuotinen sopimus, joka pitäisi laiturin Real Madridissa 33-vuotiaaksi saakka. Ronaldo ei ole koskaan ollut parhaissa väleissä Realin seurajohdon kanssa, mutta ilmeisesti nyt tuuli on kääntynyt. 17 miljoonan euron vuosipalkan takaava sopimus tekisi portugalilaisesta Samuel Eto'on jälkeen maailman toiseksi parhaiten palkatun pelaajan. Sopimus on huono uutinen Manchester Unitedille, joka haaveili tuovansa ex-pelaajansa takaisin Old Traffordille.

Kaupat tehty

Loic Remyn siirto QPR:stä Newcastleen kauden mittaisella lainasopimuksella on varmistunut. Newcastle tavoitteli Remyä omakseen tammikuussa, muttei halunnut tarjota ranskalaisesta QPR:n pulittamaa kahdeksaa miljoonaa puntaa. Maanantaina lääkärintarkastuksen läpäissyt Remy kertoo olevansa innoissaan siirrosta. "Olen erittäin motivoitunut, jotta pääsisin edustamaan maatani MM-kisoissa. Tiedän, että kisapaikan saadakseni minun täytyy pelata hyvä kausi ja Newcastlen on menestyttävä."

Lyö vetoa kesän siirtomarkkinoista täällä!