Siirtouutiset: Rooney kesällä Real Madridiin?


Keskustelupalstoilla

Sporting Lisbon on kiinnostunut saamaan Manchester United -laitur Nanin takaisin riveihinsä.

Miksi toteutuu: Unitedin uusi manageri David Moyes ei ole juuri antanut Nanille vastuuta. Nani palaisi mielellään kotiin. Hän tarvitsee peliaikaa MM-kisojen alla.

Miksi ei toteudu: United on arvioinut Nanin 10 miljoonan punnan arvoiseksi. Se on ongelma monillekin seuroille Juventuksesta alkaen.

Huhumyllyssä, osa 1

Wayne Rooney on kieltäytynyt Manchester Unitedin jatkosopimustarjouksesta. Real Madrid yrittää hyötyä tästä tarjoamalla hyökkääjästä kesällä 25 miljoonaa puntaa (30,5 miljoonaa euroa).

Miksi toteutuu: Rooney on selvästi kallistumassa siirron kannalle, ja muutto Madridiin olisi loistava valinta hyökkääjältä. Moyeskin myisi Rooneyn mieluummin Realiin kuin toiseen englantilaisseuraan.

Miksi ei toteudu: Sopiiko Rooney Espanjaan? Haluaako hän perheineen 28-vuotiaana muuttaa uuteen kulttuuriin? Chelsea olisi loogisempi vaihtoehto.

Huhumyllyssä, osa 2

Liverpool havittelee AC Milanin keskikentän kovanaama Nigel De Jongia loukkaantuneen Lucas Leivan korvaajaksi. Liverpool haluaisi hollantilaisen lainalle.

Miksi toteutuu: Liverpoolilla riittää luovia pelaajia, mutta keskikentälle olisi hyvä saada kovuuttakin. De Jong on jo osoittanut tasonsa Valioliigassa.

Miksi ei toteudu: De Jongin maanmies Clarence Seedorf on juuri tullut Milanin valmentajaksi. De Jong haluaa varmasti näyttää osaamistaan uudelle luotsille.

Neuvottelut käynnissä

Kaksimetrinen hyökkääjä Lacina Traore on saanut työluvan Englantiin. Traoren odotetaan siirtyvän lainasiirrolla Monacosta Evertoniin.