Siirtouutiset: Shaw'n siirto Unitediin läpihuutojuttu?


Keskustelupalstoilla

West Ham saattaa myydä Ravel Morrisonin takaisin Manchester Unitediin.

Miksi toteutuu: Morrisonin sopimusta West Hamiin on jäljellä vain 18 kuukautta. Hammers saattaisi haluta rahat nyt sen sijaan, että pelaaja lähtisi ilmaiseksi sopimuksensa päätyttyä.

Miksi ei toteudu: United myi Morrisonin, koska Manchesterissä asuminen ja Unitedin miehistöön murtautuminen olivat Morrisonille liian haastava yhdistelmä. Unitedilla on jo paljon hyökkääviä vaihtoehtoja keskikentälle. Puolustavia pelaajia siltä puuttuu.

Tabloideissa

Manchester United tulee tarjoamaan Southamptonin Luke Shaw'sta 20 miljoonaa puntaa.

Miksi toteutuu: Olisi järkevämpi investointi sijoittaa rahat 18-vuotiaaseen pelaajaan kuin vastaavan summan maksaminen 29-vuotiaasta Leighton Bainesista.

Miksi ei toteudu: Southamptonin ei ole mikään pakko myydä pelaajaa, joka kehittyykin parhaiten juuri etelärannikolla.

Ulosostopykälä käyttöön

Borussia Dortmund saattaa haastaa Arsenalin ja Chelsena kilpailussa Diego Costasta. Dortmund olisi valmis aktivoimaan Costan sopimuksessa olevan 42 miljoonan euron ulosostopykälän.

Miksi toteutuu: Dortmund menettänee Robert Lewandowskin ilmaisella siirrolla kesällä, joten tilalle tarvitaan huippuhyökkääjä. Atletico Madridin hyökkääjä täyttää kriteerit.

Miksi ei toteudu: Arsenalilla ja Chelsealla on varaa pulittaa 42 miljoonaa, onko Dortmundilla? Lisäksi Atletico tavoittelee La Liga -mestaruutta, joten kesäsiirto olisi todennäköisempi.

Lainatähti

Liverpool hankkii Barcelonan Cristian Tellon loppukauden lainalle.

Miksi toteutuu: Tellolle ei ole irronnut peliaikaa Blaugranassa. Liverpoolin Mestarien liiga -paikkojen hakuun hän olisi oiva vahvistus.

Miksi ei toteudu: Liverpoolilla on jo tukuttain laitureita. Tarvitseeko seura oikeasti Telloa?