Siirtouutiset: siirtyykö Berbatov Arsenaliin?


Keskustelupalstoilla

Manchester City on valmis ratkaisemaan maalivahtiongelmansa maksamalla 40 miljoonaa puntaa Manuel Neuerista.

Miksi toteutuu: Cityn rahat riittävät kauppaan, ja Bayern München olisi varmasti valmis harkitsemaan näin suurta summaa.

Miksi ei toteudu: Bayern ei kuitenkaan tarvitse näitä rahoja, joten miksi se myisi pelaajan, jota olisi todella vaikea korvata?

Tabloideissa

Arsenal tekee tarjouksen Seamus Colemanista, jos Bacary Sagna ei tee jatkosopimusta Gunnersiin.

Miksi toteutuu: Coleman on ollut loistoiskussa tällä kaudella. Hän saattaisi olla pitkällä tähtäimellä loistava korvaaja 30-vuotiaalle Sagnalle.

Miksi ei toteudu: Arsenal on nousussa, joten miksi Sagna ei tekisi uutta sopimusta? Lisäksi Tykkimiehillä on omasta takaa nuori Carl Jenkinson, joka odottelee pääsyä Sagnan saappaisiin.

Tabloideissa, osa 2

Arsene Wenger harkitsee yllätystarjousta Fulhamin Dimitar Berbatovista.

Miksi toteutuu: Berbatovin lähtö Fulhamista näyttää varmalta. Arsenalin hyökkääjäongelmiin Berbatov olisi alehintainen ratkaisu.

Miksi ei toteudu: Bulgarialainen täyttää tammikuussa 33 vuotta. Arsenal suosii yleensä nuorempia pelaajia hankintapolitiikassaan.

Ei kauppoja

Manchester City ei lämpene AS Roman ja Interin lainatarjouksille kesähankinta Stevan Joveticista.

Miksi toteutuu: City tavoittelee mestaruutta ja tarvitsee siihen laajan ringin. Lisäksi joukkue on mukana Mestarien liigan pudotuspeleissä ja Liigacupin puolivälierissä.

Miksi ei toteudu: Jovetic on esiintynyt koko kaudella vain viidessä ottelussa kaikissa kilpailuissa. Lainasiirto olisi järkevä ratkaisu. Laina englantilaisseuraan edesauttaisi kuitenkin Joveticin sopeutumista paremmin.