Siirtouutiset: Suarez avautuu jälleen siirtohaluistaan


Keskustelupalstoilla

Mistään siirrosta ei koskaan saa innostua, jos siirron toteutuminen edellyttää toisen siirron toteutumista ensin. Carlos Tevez saattaa AC Milaniin, jos italialaisseura saa ensin myytyä Robinhon Santosiin.

Yksi "saattaa" tai yksi "jos" on ihan ok, mutta kun ne yhdistetään, homma menee vaikeaksi. Kerroin Tevezin siirrolle AC Milaniin on 2,50.

Tabloideissa

Myöskään Gonzalo Higuainin siirron ei uskota toteutuvan tällä viikolla. Arsenal-manageri Arsene Wengerin kerrotaan olevan valmis tarjoamaan argentiinalaishyökkääjästä 25,5 miljoonaa puntaa. Myös Juventus on kiinnostunut Higuainista.

Ainoa kompastuskivi on se, että Real Madrid ei ole vielä palkannut itselleen uutta valmentajaa, eli sitä henkilöä, joka päättää, haluaako pitää Higuainin joukkueessa vai ei. Tämän siirron takia ei siis tarvitse vielä pidätellä henkeä.

Hakekaa pois

Luis Suarez on taas avannut suunsa ja kertonut haluavansa lähteä Liverpoolista. Tällä kertaa vika ei ollut mediassa. "Minua häiritsee se, että Liverpool ei pelaa Mestarien liigaa eikä taistele Valioliigan mestaruudesta, toisin kuin seuran pitäisi", Suarez sanoi.

Suarez ei ilmeisesti ole aivan sisäistänyt, että Liverpoolin olisi helpompi saavuttaa nämä tavoitteet, jos hyökkääjä ei itse olisi pelikiellossa joka neljännessä pelissä. Kerroin uruguaylaisen siirrolle Real Madridiin on nyt vain 1,45.

Päivän Bale

Ei päivääkään ilman Gareth Bale -huhua. Viimeisin juoru olisikin mielenkiintoinen, ellei se olisi kovin epätodennäköinen.

Paris Saint-Germainin kerrotaan olevan kiinnostunut Tottenham-valmentaja Andre Villas-Boasin palveluksista. Nuoren valmentajan houkuttelemiseksi seura on valmis maksamaan noin 91 miljoonaa euroa Gareth Balesta. Jos tuplasiirto toteutuu, Arsenal ei välttämättä enää ole Spurs-fanien ykkösinhokki. Balen siirtyminen PSG:hen antaa kertoimen 10,00.

Nimet paperissa

On käynyt jokseenkin selväksi, että Steve Bruce pitää Maynor Figueroasta. Hän hankki hondurasilaisen puolustajan aikanaan Wiganiin, yritti hankkia hänet Sunderlandiin ja on nyt varmistanut Figueroan siirron Hulliin.

Joku voisi väittää, että Figueroa vain vaihtoi tuhoon tuomitun putoamistaistelun toiseen vastaavaan. Hullille hankinta on kuitenkin oiva kaappaus, sillä laitapakki oli yksi harvoista Wigan-puolustajista, jotka esiintyivät edukseen viime kausina.

Lyö vetoa kesän kuumista siirtohuhuista täällä!