Siirtouutiset: Van Persie tammikuussa Barcelonaan?


Keskustelupalstoilla

Manchester United tarkkailee jälleen Atletico Madrid -tähti Kokea. Tällä kertaa manageri David Moyes oli itse paikalla, kun Atletico kohtasi Porton Mestarien liigassa.

Miksi toteutuu: Koke lienee vakuuttunut siitä, että Moyes saapui itse paikalle otteluun. Unitedin kiinnostus ei ole mikään salaisuus.

Miksi ei toteudu: Myös Barcelona pitää Kokea silmällä ja saattaa viedä pelaajan Unitedin nenän edestä.

Tabloideissa, osa 1

Manchester United on valmis hyväksymään Barcelonan 37 miljoonan punnan tarjouksen hyökkääjä Robin van Persiestä.

Miksi toteutuu: Van Persie ei ole päässyt viime kauden vireeseensä. Hän on lehtitietojen mukaan jättänyt jo siirtopyynnön.

Miksi ei toteudu: 37 miljoonaa puntaa on hurja summa 30-vuotiaasta pelaajasta. United ei luovu hyökkääjästä taistelutta.

Tabloideissa, osa 2

Chelsea haluaa riveihinsä saksalaispelintekijä Julian Draxlerin. Seura on valmis lähettämään Kevin de Bruynen Schalkeen saadakseen 22-vuotiaan tähden.

Miksi toteutuu: De Bruyne ei ole päässyt kuvioihin sisään Chelseassa. Hän on täydellinen palanen vaihtokauppaan.

Miksi ei toteudu: Oscar, Juan Mata ja Eden Hazard kilpailevat paikasta Chelsean keskikentällä. Onko Lontooseen siiryminen Draxlerille järkevä uravalinta?

Neuvottelut käynnissä

Angel di Maria on lähellä siirtoa Monacoon tammikuussa. Real Madridin kanssa on ilmeisesti sovittu 35,7 miljoonan euron siirtosummasta.

Miksi toteutuu: Di Marian vastuu on pienentynyt Gareth Balen liityttyä Real Madridiin. Hän tarvitsee peliaikaa MM-kisojen alla.

Miksi ei toteudu: Monaco on iso askel taaksepäin Real Madridista. Di Maria saattaa käyttää ranskalaisseuraa neuvotteluaseena päästäkseen Englantiin, jossa pelaajasta ollaan myös kiinnostuneita.

Lyö vetoa tammikuun siirroista täällä!