Siirtouutiset: West Ham asettaa säilymistoiveensa maailmanmestarin varaan?


Keskustelupalstoilla

Newcastle on lähellä lainasopimusta, jonka mukaan hollantilaishyökkääjä Luuk de Jong siirtyisi seuraan loppukaudeksi Borussia Mönchengladbachista.

Miksi toteutuu: Papiss Cissen päivät Newcastlessa vaikuttavat luetuilta. Uusi hyökkääjänimi tekisi hyvää Harakoille, sillä joukkue tavoittelee europaikkoja. De Jong sopisi kuvaan.

Miksi ei toteudu: Newcastle-manageri Alan Pardew havitteli De Jongia jo ennen kuin tämä siirtyi Saksaan vuonna 2012. Sittemmin Hollannin maajoukkuemies on tehnyt yhdeksän maalia viime kaudella eikä ensimmäistäkään tällä kaudella - miksi Pardew haluaisi hänet nyt?

Tabloideissa

West Ham tavoittelee MM-kultaa Italian paidassa voittanutta Alberto Gilardinoa joukkueeseensa. Toiveena on, että Gilardinosta saataisiin Andy Carrollille tutkapari, ja kaksikko pitäisi maaleillaan Hammersin Valioliigassa.

Miksi toteutuu: Itä-Lontoosta on ennenkin löytynyt koti kokeneille italialaisille. Gilardino olisi taattu maalintekijä. Vuoden 2006 menestyksekkäissä MM-kisoissa Gilardino pelasi viidessä ottelussa ja teki yhden maalin.

Miksi ei toteudu: Nyt 31-vuotias Genoa-hyökkääjä ei ole enää se pelaaja, joka paukutti solkenaan maaleja AC Milanin, Fiorentinan ja Italian maajoukkueen paidassa. Englantilaiseen pelityyliin sopeutuminen voisi olla tässä iässä vaikeaa.

Unohtakaa koko juttu

Dimitar Berbatov jatkaa Fulhamissa. Arsenal ei ole enää kiinnostunut bulgarialaisesta.

Miksi toteutuu: 32-vuotias hyökkääjä tavoittelee selvästi vielä yhtä isoa sopimusta. Hänen on siis syytä tehdä parhaansa Craven Cottagella ja pitää Fulham pääsarjassa. Sen jälkeen kesäsiirto olisi mahdollinen.

Miksi ei toteudu: Arsenaliin Berbatov ei siis ole menossa, mutta jos näyttää siltä, että hankalasta luonteestaan kuuluisa Berbatov ei syty putoamistaistelusta, Rene Meulensteenin kannattaa ennemmin hankkkitua miehestä eroon.

Yllätyskauppa

Tom Ince aiheuttaa pettymyksen lukuisille Valioliiga-seuroille, sillä niiden sijaan Ince vaikuttaa olevan matkalla Monacoon. Joidenkin lähteiden mukaan esisopimus kesäsiirrosta on lähellä.

Miksi toteutuu: Tomin isä Paul ei pelännyt omalla urallaan ulkomaita, vaan siirtyi Interiin 1995. Paul haluaa tukea poikaansa parhaalla mahdollisella tavalla, ja Monaco saattaisi ainakin tarjota parasta sopimusta.

Miksi ei toteudu: On edelleen mahdollista, että jokin Valioliiga-seura on valmis maksamaan valtavia summia Blackpool-laiturista. Jokin Valioliiga-seura saattaisi myös pystyä lupaamaan säännöllistä peliaikaa, toisin kuin Monaco.