Southampton-Liverpool: 10 avaintilastoa


10. Liverpool ja Southampton ovat kohdanneet Liigacupissa kuudesti aiemmin. Voitot ovat Liverpoolin eduksi 3-2, tasapeliin on päädytty kerran. Liverpool voitti myös joukkueiden edellisen, marraskuussa 2002 pelatun Liigacup-kohtaamisen maalein 3-1. Keskiviikkona Liverpoolin voiton kerroin on 2,88.

9. Southampton ei ole kuitenkaan koskaan hävinnyt Liverpoolille kotonaan Liigacupissa (1-1-0). Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,44.

8. Lokakuussa joukkueet pelasivat Valioliigassa 1-1-tasapelin. Se oli ensimmäinen tasapeli joukkueiden välillä 13:een kohtaamiseen. Tänään tasapelin kerroin on 3,40.

7. Lokakuun mittelössä Southamptonin Sadio Mane teki maalin ja sai punaisen kortin. Senegalilainen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia, joista Anfieldilla nähty oli ensimmäinen. Manen maalikerroin on 3,60.

6. Southampton on tehnyt kahdeksan maalia tämän kauden kahdessa Liigacupin ottelussaan, Liverpool on osunut tässä kilpailussa vain kahdesti. Southamptonin onnistuminen maalinteossa kummallakin puoliajalla antaa kertoimen 3,95.

5. Jos Liverpool voittaa, se pääsee neljän ottelun voittoputkeen ensimmäistä kertaa sitten helmikuun. Kerroin sille, että Liverpool sekä johtaa tauolla että voittaa ottelun, on 4,90.

4. Viikonloppuna James Milner iski Liverpoolin voittomaalin Swanseaa vastaan. Milner on kahden ottelun maaliputkessa jo kolmatta kertaa vuonna 2015. Ennen tätä vuotta Milner oli viimeksi osunut peräkkäisissä otteluissa vuonna 2010. Keskiviikkona Milnerin maalikerroin on 7,50.

3. Southampton on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Saints ei ole hävinnyt kolmesti peräkkäin sitten joulukuun 2014, jolloin Pyhimykset kärsi viisi peräkkäistä tappiota. Southamptonin voittokerroin on 2,50.

2. Liverpool on aloittanut maalinteon joukkueiden neljässä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Kerroin putken jatkumiselle on 1,92.

1. Liverpool on päästänyt vain kahdeksan maalia 10 ottelussaan Jürgen Kloppin managerikaudella. Myös Southampton on päästänyt samassa ajassa vain kahdeksan maalia. Alle 1,5 maalin kerroin on 3,25.