Sunderland-Southampton: 10 tilastoa


10. Sunderland ja Southampton ovat kohdanneet jo kolmesti tällä kaudella. Sunderland on voittanut kerran, kaksi muuta ottelua päättyivät tasan. Sunderlandin kerroin lauantain FA Cup -kohtaamisessa on 3,25.

9. Sunderland voitti Saintsin marraskuisessa Liigacup-ottelussa 2-1. Sebastian Larsson teki tuolloin viime hetken voittomaalin. Maali on edelleen Larssonin kauden ainoa. Tänään Black Catsin 2-1-voiton kerroin on 12,50.

8. Southampton on tehnyt maalin seitsemässä viime vierasottelussaan Sunderlandia vastaan. Silti näistä otteluista vain yksi on päättynyt Pyhimysten voittoon. Tasapelin kerroin on 3,34.

Kooste FA Cupin neljännen kierroksen ottelusta Southampton-Yeovil (2-0):

7. Southampton voitti Sunderlandin vieraissa viimeksi tammikuussa 2003, jolloin lukemat olivat 1-0. James Beattie iski Saintsin voittomaalin toisella puoliajalla. 1-0-vierasvoiton kerroin on 8,00.

6. Sunderland on tehnyt maalin neljässä viime kotiottelussaan Southamptonia vastaan. Kerroin putken jatkumiselle on 1,40.

5. Sunderland on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme. Se neljäs ottelu päättyi tasan. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,65.

Kooste neljännen kierroksen ottelusta Sunderland-Kidderminster (1-0):

4. Sunderland on voittanut kaksi viime kotiotteluaan 1-0. Ennen sitä se oli pitänyt kotonaan nollan viimeksi 21. joulukuuta. 1-0-kotivoiton kerroin on 9,50.

3. Southampton voitti tiistaina Hull Cityn 1-0 ja otti toisen peräkkäisen vierasvoittonsa. Saints on voittanut kolme vierasottelua peräkkäin viimeksi alkukaudesta. Saintsin voiton kerroin on 2,20.

2. Jose Fonten toisen jakson voittomaali tiistaina oli hänen kolmas maalinsa tämän kauden 26:ssa esiintymisessä Southampton-paidassa. Fonten maalikerroin on 11,00.

1. Joukkueet ovat kohdanneet FA Cupissa yhdeksän kertaa. Voitot ovat Sunderlandille 5-2, kaksi otteluista on päättynyt tasan. Kerroin sille, että ottelu on tasan sekä tauolla että päätösvihellyksen soidessa, on 4,60.

Lyö vetoa ottelusta täällä!