Superettan: GAIS kohtaa kovavireisen Ängelholmin


GAIS:lla on ollut viime aikoina vaikeaa, ja göteborgilaiset ovatkin menettäneet asemiaan Superettanin kärkitaistossa. Urakka ei helpotu tänäänkään, kun GAIS kohtaa sarjan kovavireisimmän joukkueen Ängelholmin.

Joukkueet ovat matkalla eri suuntiin. Asemiaan menettänyt GAIS on viidentenä ja matkaa nelossijalla majailevaan Degerforsiin on kuusi pistettä. Ängelholm on viime aikoina ollut sarjan paras joukkue, sillä se on noussut jo kahdeksanneksi ja kerännyt 26 pistettä. Eroa GAIS:iin on kaksi pistettä, joten vierasvoitolla Ängelholm nousisi mustavihreiden ohi.

Ängelholm on voittanut neljä edellistä otteluaan. Näiden otteluiden maaliero on 13-2. Etenkin Assyriska sai Ängelholmilta kyytiä, sillä Ängelholm voitti södertäljeläiset kaksi kertaa peräkkäin. Maaliero näissä otteluissa oli yhteensä 10-1. Assyriskan lisäksi myös sarjajumbo Brage ja edellisellä kierroksella onneaan kokeillut Landskrona BoIS ovat joutuneet tunnustamaan Ängelholmin paremmakseen lähiaikoina.

GAIS puolestaan on neljän ottelun voitottomassa putkessa, joka sisältää kaksi tappiota. Kaksi GIF Sundsvall -ottelua tuottivat tasapelit. Positiivinen uutinen on se, että Joel Johansson on sovittanut pelikieltonsa. Hänen yhteispelinsä brasilialaisen Daniel Mendesin kautta voi kantaa hedelmää ja piristää isäntien otteita.

Materiaaliltaan GAIS on edelleen kova. Ängelholmin on oltava tarkkana laajalla rintamalla, sillä göteborgilaisten maalit ovat jakautuneet laajasti eri pelaajille. GAIS:n paras maalintekijä on kahdeksan maalia tehnyt Robin Staaf. Viisi maalisyöttöä mieheen jakaneet Junes Barny ja Omad Nazari ovat myös vaarallisia. Kumpikin on onnistunut myös maalinteossa neljän viime ottelun aikana. Barnyn koko kauden maalisaldo näyttää viittä täysosumaa.

Kertoimet: GAIS – Ängelholm

1. 1,92
X. 3,45
2. 3,70

Lyö vetoa Superettanista täällä!