Superettan: Ljungskilen ja GAISin välillä paljon panosta


Ljungskile on vain pisteen perässä illan vieraitaan GAISia. Putoamispeikko häämöttää vain seitsemän pisteen päässä, joten tiistain ottelu on tärkeä.

GAIS oli pitkään mukana kärkipään kamppailussa, mutta on sittemmin valunut hitaasti mutta varmasti alaspäin. Tällä hetkellä göteborgilaisjoukkue on 32 pisteellään kuudentena. Illan isäntä Ljungskile on pisteen jäljessä, nelossijalla majaileva Degerfors neljä pistettä ylempänä.

Kahden GIF Sundsvall -tasapelin (3-3 ja 4-4) jälkeen tilanne on ollut vaikea. Viidestä viime ottelustaan GAIS on hävinnyt kolme, pelannut yhden tasan ja voittanut vain yhden. Viimeksi kotiottelu Örgryteä vastaan päättyi 1-1. Toinen puoliaika antoi tosin merkkejä paremmasta. Yksi joukkueen parhaista pelaajista, Joel Johansson, kuitenkin loukkaantui ja joutuu jättämään tiistain ottelun väliin.

Kahdeksantena oleva Ljungskile joko voittaa tai häviää. 21 ottelun jälkeen kasassa on 10 tappiota, 10 voittoa ja vain yksi tasapeli. Tiistaina Ljungskile on suosikki kertoimella 2,30. Se ei ole yllätys huomioiden GAISin vire ja LSK:n vahva kotisaldo. Ljungskile on ottanut kymmenestä voitostaan kuusi kotikentällä.

Lisäksi Ljungskile on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Viimeksi Landskrona kaatui vieraissa 2-0, sitä ennen Brage kotona 4-1.

Vaikka joukkueiden välissä on vain yksi piste, maalieroissa on selkeä ero. GAIS on sekä tehnyt että päästänyt kymmenen maalia Ljungskileä enemmän. Se kertoo joukkueen ailahteluista tällä kaudella. GAIS on hyvä joukkue, mutta tällä hetkellä Ljungskile on paremmassa iskussa.

Kertoimet: Ljungskile - GAIS

1. 2,20
X.
3,40
2.
3,00

Lyö vetoa Superettanista täällä!