Superettan: Örebro ennakkosuosikki Värnamossa


Örebro vierailee perjantaina Värnamossa tavoitteenaan palata sarjakärkeen. Kotijoukkue on pelannut kesätauon jälkeen hyvin ja noussut pois häntäpäästä.

Örebro kärsi yllätystappion edellisellä kierroksella Jönköpings Södran vieraana. Ennen ottelua Jönköping virui putoamisviivan alapuolella. Harva uskoi ennen ottelua, että Jönköpingin 21. huhtikuuta alkanut voitoton putki katkeaisi juuri Örebrota vastaan.

Nyt Örebro kohtaa kovavireisen Värnamon, joka on ollut hyvässä iskussa kesätauon jälkeen. Kolmesta viime ottelustaan Värnamo on voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan. Näistä otteluista saadut seitsemän pistettä ovat nostaneet joukkueen sarjan hänniltä sijalle 11. Värnamo kukisti ensin Ljungskilen kahdesti peräkkäin ja ylsi sitten tasapeliin Degerforsia vastaan. Ottelut olivat hyvä työnäyte siitä, että Värnamo pystyy haastamaan myös sarjassa paremmin sijoittuneet joukkueet.

Örebro on puolestaan pelannut kesätauon jälkeen vain Jönköpings Södraa vastaan. Örebro on tällä kaudella saanut vieraista kasaan kelvolliset yhdeksän pistettä. Värnamon kotisaldo ei ole kovin kummoinen, ja Örebro onkin perjantaina ennakkosuosikki kertoimella 1,72. Sekin kerroin saattaa vaikuttaa korkealta, sillä ÖSK on hävinnyt tällä kaudella vain kaksi ottelua. Värnamo on kuitenkin ollut hyvässä vireessä, eikä yllätystulos ole mitenkään poissuljettu skenaario.

Kertoimet: Värnamo - Örebro

1. 4,30
X. 3,75
2. 1,72

Lyö vetoa Superettanista täällä!