Superettanissa kuuma kärkikamppailu


Superettan-kierroksen kohokohta on maanantainen sarjakolmosen GIF Sundsvallin ja sarjakärki Falkenbergs FF:n kohtaaminen Norrporten Arenalla. Sundsvallin on voitettava, jotta se ei jäisi kärjen kyydistä. Falkenberg voisi puolestaan voitolla alkaa vakavasti suunnitella ensi kautta Allsvenskanissa. Samaan aikaan sarjakakkonen Örebro SK isännöi Landskrona BoISia. Tarjolla on siis hermojaraastava maanantai-ilta ruotsalaisen jalkapallon ystäville.


Superettanin kärjessä on todella tasaista. Sarjakärki Falkenbergillä on 55, Örebrolla 51 ja Sundsvallilla 50 pistettä. Kierroksia on jäljellä neljä, joten illan otteluissa on valtavat panokset. Falkenbergin valmentaja Hasse Eklund siirtää paineet Sundsvallin leiriin.


"Giffarnalla on kaikki paineet. Jos he häviävät meille, saamme kahdeksan pisteen etumatkan ylivoimaisella maalierolla ennen viimeisiä kierroksia", Eklund sanoo Falkenbergin kotisivuilla.


Kertoimien mukaan ottelun suosikki on Sundsvall, jonka kapteenina häärii Ruotsin Idols-kilpailija Kevin Walker. Kotivoiton kerroin on 2,25, Falkenbergin voitto palauttaa panoksen kolminkertaisesti. On mielenkiintoista nähdä, miten Giffarna reagoi paineisiin.


Vastakkain ovat sarjan eniten maaleja tehneet joukkueet, ja luvassa saattaakin olla runsasmaalinen kamppailu. Yli 4,5 maalin kerroin on 4,75.


GIF Sundsvall - Falkenbergs FF

1. (2.25)
X. (3.30)
2. (3.00)

Sarjakakkonen Örebro SK on suursuosikki omassa ottelussaan Landskronaa vastaan.

Örebro SK - Landskrona BoIS

1. (1.35)
X. (4.75)
2. (7.50)

Superettanissa pelataan maanantaina myös kolmas ottelu, jossa Jönköpings Södra kohtaa Assyriskan.


Jönköping Södra - Assyriska FF

1. (2.05)
X. (3.30)
2. (3.45)


Lyö vetoa Superettanista täällä!