Tanskan liiga: Bröndby tasapeliin vierasottelussa


FC Vestsjälland 3.35 Tasapeli 3.35 Bröndby 2.15

FC Vestsjälland isännöi maanantaina Bröndbyä ensimmäistä kertaa seuran lyhyessä historiassa. Ottelu päättää Tanskan liigan 14. kierroksen.

Ove Pedersenin luotsaama Vestsjälland on pelannut toistaiseksi epätasaisesti. Ennen maanantain ottelua joukkueen sarjasijoitus on yhdeksäs. Viiden viime ottelun saldo näyttää voittoa, tasapeliä ja kolmea tappiota.

Kööpenhaminalainen vierasjoukkue on kuuden liigaottelun tappiottomassa putkessa. Se ei ole kuitenkaan myöskään voittanut yhtäkään kolmesta viime ottelustaan.

Thomas Frankin suojatit ovat tehneet kolmessa viime ottelussaan vain yhden maalin. Toisaalta Vestsjälland on päästänyt viidessä viime ottelussaan 12 maalia, joten vierailla on Slagelsessa varmasti tilaisuutensa.

Bröndby on voittanut koko kaudella vain yhden vierasottelun, mutta sen vieraspelit ovat yleensä runsasmaalisia (kahta edellistä matkapeliä lukuunottamatta). Keskimäärin BIF:n vieraspeleissä tehdään kolme maalia. Maanantaina yli 2,5 maalin kerroin on 2,10.

Seurat ovat kohdanneet vain kerran aiemmin. Tuolloin kyseessä oli tämän kauden avuaskierros. Bröndbyn isännöimä ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Pistejako on lähellä myös maanantaina, sillä kumpikin joukkue on varsin tasapeliherkkä.

Vestsjälland-puolustaja Oliver Lund on pelikiellossa. Vieraiden avainpelaajat Simon Makienok ja Thomas Kahlenberg ovat loukkaantumisten takia sivussa.

Pelivihje: Tasapeli, 3,35

Lyö vetoa Tanskan liigasta ja katso ottelut suorana täällä!