Tanskan liiga: FC Midtjylland palaa voittojen tielle


FC Midtjylland 1.55 Tasapeli 3.75 FC Vestsjälland 6.50

Maanantaina Tanskan liigassa kohtaa kaksi joukkuetta, joille viime kierrokset ovat olleet vaikeita. FC Midtjylland on jäänyt kahdesti peräkkäin tasapeliin, FC Vestsjälland puolestaan on hävinnyt kahdesti peräkkäin (1-3 Esbjergille ja 0-2 Viborg FF:lle).

Midtjylland on tästä huolimatta selvällä marginaalilla liigan kärjessä. Voitolla maanantaina ero sarjakakkoseen, AaB:hen, kasvaisi jo seitsemään pisteeseen.

Midtjylland ei ole hävinnyt vielä kertaakaan tällä kaudella. Etenkin kotikentällään ryhmä on ollut erittäin vahva: viidestä kotiottelustaan se on voittanut neljä. Vierasjoukkueet ovat onnistuneet Herningissä maalinteossa vain neljästi. Tilastollisesti Midtjyllandin puolustus onkin liigan paras.

"Haluamme kipeästi takaisin voittojen tielle. Alla on hyvä harjoitusviikko, joten olemme täysin valmiita haasteeseen. Joukkueessa on hyvä henki, ja sairastupakin alkaa tyhjentyä. Se näkyy joka päivä. Sisäinen kilpailu pelipaikoista ei vielä kertaakaan ole ollut niin kovaa kuin nyt", FCM:n päävalmentaja Glen Riddersholm sanoo seuran verkkosivuilla.

"Vestsjälland on tyypillinen nousijajoukkue. Se on hyvin yhteenhitsautunut ryhmä, joka on alusta alkaen pystynyt haastamaan muut liigajoukkueet kaikilla osa-alueilla. Vestjällandin miehistö ja tämän kauden loistava vierassaldo ansaitsevat kunnoitusta. Vastustajan itseluottamus on hyvällä tasolla. Se näkyy koko joukkueen ja hyvän valmentajan Ove Perdersenin toiminnassa", Riddersholm kehuu.

FC Vestsjällandin saldo ennen maanantain vaikeaa ottelua on kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Vieraissa nousija on kuitenkin hävinnyt vain kerran. Tien päältä on irronnut yksi voitto ja kolme tasapeliä. Vierasmaalien saldo, neljä osumaa viidessä ottelussa, kertoo kuitenkin omaa kieltään joukkueesta, jonka vahvuudet ovat kurinalaisuus ja tiukka puolustaminen.

Vestsjällandin rahkeet tuskin kuitenkaan riittävät nälkäistä FC Midtjyllandia vastaan. Isäntien hyökkäysduo Morten "Duncan" Rasmussen ja Sylvester Igboun tulee aiheuttamaan paljon harmia vieraiden puolustuskselle, eikä nousijajoukkueen hyökkäyksestä löydy aseita Midtjyllandin yllättämiseen.

Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja.

Paras veto: FC Midtjylland voittaa, 1,55.

Lyö vetoa Tanskan liigasta ja katso ottelu FC Midtjylland-FC Vestsjälland suorana täällä!