Tanskan liiga: Odense ja AGF tasapeliin


OB Odense 2.20 Tasapeli 3.45 AGF 3.10

Perjantai-iltana Tanskan liigaottelussa kohtaavat OB Odense ja AGF pääsevät otteluun hyvällä itseluottamuksella; kotijoukkue ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella, vierasjoukkue on hoitanut kaksi edellistä liigaotteluaan tappioitta ja selvittänyt tiensä Tanskan cupin kolmannelle kierrokselle.

Odensella oli viime viikonloppuna suuria vaikeuksia hyödyntää tekopaikkansa varamiehistä FC Nordsjällandia vastaan. Vierailta puuttui lukuisia avainpelaajia. Vapauttava johtomaali syntyi lopulta kymmenisen minuuttia ennen loppua.

Peter Sörensenin luotsaama AGF otti viime perjantaina varman kotivoiton heikkovireisestä Sönderjyskestä. Päävalmentaja iloitsi muiden asioiden ohella siitä, että alamaissa ollut veteraanihyökkääjä Sören Larsen osui kahdesti. OB-valmentaja Troels Bech tiedostaakin, että perjantaina edessä on vaikea urakka.

"Meillä on ollut aiemminkin paljon vaikeuksia AGF:ää vastaan. Heidän vastahyökkäyspelinsä aiheutti meille viime kaudella paljon päänvaivaa, mutta mielestämme joukkueemme on nyt hitsautunut paremmin yhteen. Viime kaudella paremmin yhteenhitsautunut joukkue oli AGF, ja silloin hävisimme heille. Nyt uskon, että olemme askeleen lähempänä sitä tasoa, jolla voimme voittaa heidät", Bech kertoo OB:n verkkosivuilla.

Odensen voitoton putki liigassa AGF:ää vastaan on kuuden ottelun mittainen. AGF on voittanut neljä edellistä kohtaamista. Bechin sanoissa on siis varmasti paljon totuutta. OB:n edellisestä kotivoitosta AGF:ää vastaan on aikaa kolme ja puoli vuotta.

AGF:n yliote on tosin syntynyt vasta viime vuosina. Kun kaikki joukkueiden väliset 28 liigakohtaamista otetaan huomioon, voitot ovat Odensen eduksi 18-6.

Odense jatkanee myös seitsemän kierroksen jälkeen tappioitta, mutta AGF-peikko ei taida kaatua vieläkään. Odotettavissa on tasapeli, joiden pelaaminen onkin Odensen erikoisalaa. Kuudesta ensimmäisestä Odensen ottelusta neljä on päättynyt tasan, joten tasapelin kerroin 3,45 on erittäin edullinen.

Odenselta ovat sivussa loukkaantuneet Jacob Schoop ja Bashkim Kadrii. AGF:ltä puuttuvat puolustajat Anders Kure ja Adam Eckersley. Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja.

Paras veto: Tasapeli, 3,45.

Lyö vetoa Tanskan liigasta ja katso otteluita suorina lähetyksinä täällä!