Tanskan liiga: Randersille jälleen pistemenetys


Maanantain FC Midtjylland -tappion myötä Randers FC joutuu jakamaan Tanskan liigan kärkipaikkaa kolmen muun seuran kanssa. RFC meni Herningissä 1-0-johtoon, mutta huippuiskussa ollut Midtjylland-lupaus Pione Sisto oli lopulta liian kova pala. Perjantaina Randers tavoittelee voittoa kotikentällään FC Vestsjällandia vastaan.

Mikään ei viittaa siihen, että Randers pääsisi helpolla Vestsjällandia vastaan. Viime lauantaina Michael Hansenin suojatit olivat lähellä jopa voittaa FC Kööpenhaminan ottelussa, joka päättyi lopulta 2-2. FC Vestsjälland on tehnyt seitsemän maalia kolmessa ottelussaan, joten ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että viime kauden suurin ongelma, maalinteko, on ratkaistu.

Randers aloitti kautensa voittamalla kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta kolmannella kierroksella FC Midtjylland oli liikaa. Etenkin 1-0-vierasvoitto Esbjergistä oli vakuuttava suoritus. Randers ei ole kuitenkaan onnistunut vielä voittamaan FC Vestsjällandia Tanskan liigassa. Viime kauden kolmesta kohtaamisesta kaksi päättyi 1-1, kolmannen vei Vestsjälland kotikentällään maalein 2-1. Sitä edellisen, Tanskan toisella sarjatasolla käydyn kohtaamisen Randers sentään voitti 2-1.

Tänäänkin odotettavissa on tasainen ottelu, eikä kolmas peräkkäinen tasapeli joukkueiden välillä olisi yllätys.

Randersin Jonas Borring on edelleen sivussa loukkaantumisen takia. FCV:n riveistä puuttuvat Michael Lumb ja Joel Tshibamba. Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja.

Pelivihje: Tasapeli, 3,40.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!