Tanskan liiga: Sarjajumbo vie pisteen ailahtelevalta OB:ltä


SönderjyskE 2.45 Tasapeli 3.40 OB 2.75

Maaleja on yleensä luvassa, kun Sönderjyske ja OB Odense kohtaavat Tanskan liigassa. 22 edellisessä liigakohtaamisessa on tehnyt peräti 79 maalia ja kolmessa viime kohtaamisessa keskimäärin neljä kaappia per yhteenotto. Maanantaina yli 3,5 maalin kerroin on 3,00.

Kierrosten muiden otteluiden jälkeen Sönderjyske on pudonnut sarjassa jumboksi. Mitään syytä paniikkiin ei kuitenkaan ole, sillä voitto maanantaina riittäisi nousuun putoamisviivan paremmalle puolelle.

Luvassa ei tosin ole helppoa iltapuhdetta, kun Odense tulee vierailulle. Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, mutta voitolla OB nousisi jaetulle kolmossijalle.

Sönderjyskellä on tällä kaudella ollut suuria ongelmia maalinteossa kotonaan. Viidessä kotiottelussaan Lars Söndergaardin suojatit ovat tehneet vain neljä maalia. Se on koko liigan huonoin maalisaldo kotiotteluissa. OB puolestaan on voittanut kuudesta vierasottelustaan vain yhden. Tasapeliin se on yltänyt vieraissa kolmesti.

Tasapeli (1-1) oli tuloksena myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, joka pelattiin heinäkuussa Odensessa. Tasapeli (kerroin 3,40) on vedon arvoinen myös maanantaina, sillä kotijoukkue on kehnossa iskussa ja vierasjoukkueen suoritukset ailahtelevia.

OB:n Espen Ruud on pelikiellossa.

Paras veto: Tasapeli, 3,40

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana lähetyksenä kello 20 alkaen täällä!