Tulevaisuuden tähdet: Maher, Corona ja Gonzalez


Onko parempaa tapaa viettää kesää kuin seurata siirtomarkkinoita? Pelaajien ja valmentajien liikkeiden ohella on kiinnostavaa seurata, keistä nuorista pelaajista kehittyy tulevaisuudessa tähtiä. Unibet esittelee tulevina viikkoina joitakin tulevaisuuden tähtiä.

Jotta kesäsi olisi vielä jännittävämpi, voit toki lyödä täällä vetoa siitä, mihin futismaailman kuumimmat nimet päätyvät!

Nimi: Adam Maher

Ikä: 19

Seura: AZ Alkmaar

Pelipaikka: Keskikenttä

Hollantilainen on muun muassa Manchester CitynArsenalin ja Tottenhamin kiikarissa. 19-vuotias lupaus pelasi hienon kauden Alkmaarin paidassa. Nuoresta iästään huolimatta hän on myös pelannut neljä ottelua Hollannin maajoukkueessa. Maher on kuulunut Alkmarin edustusryhmään jo 17-vuotiaasta lähtien.

Viime kauden Valioliiga-mestarin keskikentältä on puuttunut luovuutta. Samir Nasrin huhutaan siirtyvän muualle ja Maheria pidetään mahdollisena korvaajana. AZ Alkmaar -valmentaja Gertjan Verbeek onkin myöntänyt, että hän saattaa menettää nuorisotähtensä lähiaikoina.

Pelaaja itse sanoi Goal.comille näin: "Haluan loppukesään mennessä nähdä, mitkä seurat ovat kiinnostuneita. En aio tehdä päätöstä ennen sitä. Tiedän, missä haluan pelata tulevaisuudessa. Nyt pitää vain odottaa ja katsoa, miten tilanne kehittyy."

Nimi: Jesus Corona

Ikä: 20

Seura: Monterrey

Pelipaikka: Keskikenttä

Pelaajalla oli vaikeuksia saada peliaikaa Monterreyn nimekkäässä ryhmässä, mutta hän sai tilaisuutensa viime vuoden seurajoukkueiden MM-kilpailussa. Chileläiskärki Humberto Suazo loukkaantui ennen turnausta. Valmentaja Victor Manuelin tekemät muutokset ryhmitykseen avasivat paikan Coronalle, eikä laitalinkki jättänyt tilaisuutta käyttämättä.

Corona oli aivan liekeissä Ulsan Hyundaita vastaan puolivälierissä. Hän oli mukana kaikissa paitsi Monterreyn ensimmäisessä maalissa, kun joukkue voitti 3-1. Corona teki maalin myös pronssiottelussa Al Ahlya vastaan ja nousi yhdeksi Meksikon suurimmista tulevaisuuden toivoista. Kiinnostus pelaajaa kohtaan on kova, vaikka hänen sopimuksensa päättyy vasta vuonna 2016. Corona-jahtia johtaa huhujen mukaan Italian mestari Juventus.

Nimi: Christofer Gonzalez

Ikä: 20

Seura: Universitario

Pelipaikka: Keskikenttä

Universitario hankki tammikuussa Sebastian Fernandezin meksikolaisseura San Luisista 700 000 eurolla. Kun siirtopaperit eivät ehtineet ajoissa, valmentaja Angel Comizzo pyysi Gonzalezia hoitamaan  pelintekijän hommat ottelussa Universidad Cecar Vallejoa vastaan. Nuori keskikenttäpelaaja teki ottelun ainoan maalin ja valittiin kamppailun parhaaksi pelaajaksi.

Ei aikaakaan, kun edessä oli Perun jalkapallon suurin tapahtuma - derby Universitarion ja Alianza Liman välillä. Gonzalez ei musertunut paineen alle, vaan jakeli useita "ronaldinhomaisia" syöttöjä. Fernandezin toivuttua loukkaantumisesta Gonzalez on pelannut alempana keskikentällä, missä hän pystyy kehittämään puolustuspeliään.

Universitario on talousvaikeuksissa, joten Gonzalez myydään melko pian. Useiden La Liga -seurojen kerrotaan olevan kiinnostuneita perulaisesta.