Unibet näyttää HJK:n vierasottelun FC Krasnodaria vastaan


Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa torstaina venäläisen FC Krasnodarin Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella Suomessa. Matsin selostaa Juhavaltteri Salminen.

Ottelupari on HJK:lle viimeinen mahdollisuus edetä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ottelupari kazakstanilaista FC Astanaa vastaan päättyi viime sekuntien karmaisevaan tappioon, joten Klubille jäi varmasti menestysnälkää. Myös Suomen Cup -välierän 1–5-nöyryytys IFK Mariehamnin vieraana antanee lisämotivaatiota Venäjän-vierailulle.

– Viime kaudella HJK selvisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen voittamalla Rapid Wienin vastaavassa vaiheessa. Uskon, että sama temppu on mahdollinen myös tänä vuonna. Striimioikeudet olivat saatavilla, ja haluamme ehdottomasti näyttää matsin suomalaisille futisfaneille, Unibetin Suomen maajohtaja Antti Tikka sanoo.

Arvonnassa HJK vältti pelätyimmät vastustajat Borussia Dortmundin ja Southamptonin, mutta FC Krasnodar on sekin kivikova joukkue. Viime kaudella Krasnodar sijoittui kovatasoisessa Venäjän pääsarjassa kolmanneksi. Joukkue keräsi yhtä paljon pisteitä kuin sarjakakkonen Moskovan TsSKA, mutta jäi maalieron takia kolmossijalle. Krasnodar selvisi myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja sijoittui omassa lohkossaan Evertonin ja Lillen taakse kolmanneksi.

Myös tämän kauden Krasnodar on aloittanut kohtalaisesti, sillä viiden ottelun jälkeen ryhmän tilillä on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Viikonlopun voitto pietarilaisesta suurseura Zenitistä oli kova myrskyvaroitus HJK-otteluparia silmälläpitäen. Krasnodarilla on riveissään lukuisia kovia nimiä. Toppariosastolla luutivat Ruotsin ja Islannin maajoukkuetopparit Andreas Granqvist ja Ragnar Sigurdsson. Hyökkäyspäässä vaarallisia ovat esimerkiksi kolumbialaislaituri Ricardo Laborde sekä brassihyökkääjät Ari ja Wanderson. HJK lähteekin ottelupariin selkeänä haastajana.

Unibet näyttää Venäjällä pelattavan ensimmäisen osaottelun suorana lähetyksenä ja suomeksi selostettuna. Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen, ja pelitilillä on oltava rahaa. Itse lähetyksen katsominen on kuitenkin ilmaista. Lisätietoja Unibetin verkkosivuilta osoitteesta www.unibet.com.

Unibet TV
Torstai 20.8.2015 kello 20.00
FC Krasnodar–HJK