Unibet uskoo Markkasen iskevän maaleja Espanjassa


Eero Markkasen paljon spekuloitu siirto Real Madridin kakkosjoukkue Real Castillaan näyttää varmistuvan lähipäivinä. Unibet uskoo Allsvenskanissa onnistuneen Markkasen maalivireen jatkuvan Espanjassa, mutta nouseminen edustusjoukkueeseen ei tulevan kauden aikana ole todennäköistä.

Kuusi maalia Ruotsin pääsarjassa iskenyt Markkanen siirtyy Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Real Castillaan. Markkasesta siirtosummaksi arvioitu noin 2,2 miljoonaa euroa on poikkeuksellisen suuri kakkosjoukkueen hankinnaksi. Unibet uskoo Markkasen maalinteon jatkuvan myös Espanjassa. Kertoimet Markkasen maalimäärille tulevalla kaudella Real Castillan paidassa ovat seuraavat:

1-5 maalia 2,00
6-10 maalia 3,00
0 maalia 6,00
11 maalia tai enemmän 10,00

Real Castilla on Mestarien liigan voittaneen Real Madridin reservijoukkue. Ammattilaissopimuksen allekirjoittaneet alle 25-vuotiaat pelaajat saavat siirtyä Real Castillan ja Real Madridin välillä kesken kauden. Unibet pitää kuitenkin hyvin epätodennäköisenä, että Markkanen esiintyisi jo tulevalla kaudella hallitsevan Euroopan mestarin miehistössä. Kertoimet sille, että jyväskyläläinen esiintyisi ykkösjoukkueessa kaudella 2014/2015 ovat:

Ei 1,02
Kyllä 12,00