Päivän vihje: Coventry-Stevenage


Coventry 2.20, Tasapeli 3.30, Stevenage 3.05

Coventry antoi kenkää manageri Andy Thornille vähän aikaa sitten, kun sarja alkoi kolmella tasapelillä. Joviaali valmentaja olisi ansainnut enemmän aikaa Richo Arenalla, mutta putoaminen Championshipistä viime keväänä todennäköisesti vaikutti päätökseen. Entinen Sky Blues -pelaaja Richard Shaw heiluttaa tahtipuikkoa toistaiseksi.

Coventry, kuten moni muukin seura, on talousvaikeuksissa. Velat Ricoh Arenaa pyörittävälle yhtiölle ovat kasvamaan päin, ja jopa kotipelien pelaaminen Ricoh Arenalla saattaa nykytilanteessa olla uhattuna.

Stevenagea ei tunnu pysäyttävän mikään. Gary Smithin manageroima hertfordshireläisseura on samaa tasoa kuin esimerkiksi Crawley, joka on noussut kahtena peräkkäisenä vuonna.

Vire

Coventry on neljän ottelun jälkeen Ykkösliigassa sijalla 19. Managerinvaihto ei ole ainakaan vielä auttanut toivotusti. Shaw'n ryhmä hävisi Crewelle 0-0 ja sai Johnstone's Paint Trophyn ottelusta vain 0-0-tasapelin. Kerroin nollaputken jatkumiselle sunnuntaina on 3.50.

Stevenage on voittanut kauden molemmat vierasottelunsa, 1-0 sekä Leyton Orientia sekä Oldhamia vastaan. Molemmat kotiottelut ovat päättyneet lukemiin 1-1. Kerroin 1-0-tulokselle on 4.90, 1-1-tulokselle 7.50.

Kokoonpanot

David McGoldrick pelannee ensimmäistä kertaa Coventryn avauskokoonpanossa. Hyökkääjä on lainalla Nottingham Forestista. Cyrus Christie, Richard Wood ja Gary McSheffrey saivat minuutteja Johnstone's Paint Trophyn ottelussa Burton Albionia vastaan, joten nähtäväksi jää, heittääkö Shaw jonkun heistä kentälle 0-0-tasapelin jälkeen.

Keskikenttäpelaajat John Fleck, Conor Thomas ja David Bell ovat sivussa loukkaantumisten takia.

Vieraiden Chris Bay, Jon Ashton, James Dunne ja Lucas Akins lienevät avauksessa. Nelikko huilasi 2-3-tappion Dagenhamia vastaan Johnstone's Paint Trophyssa.

Parhaat vedot

Stevenagen voitto, kerroin 3.05
Coventry ei tee maalia, kerroin 3.50
Lopputulos 0-1, kerroin 7.50