AC Milan-AS Roma: 10 tilastoa


10. Roma on voittanut Milanin vieraissak olmesti kuudella viime yrittämällään (kolme voittoa, yksi tasapeli, kaksi tappiota). Vierasvoiton kerroin on 3,05.


9. Viikko sitten Roma kukisti Fiorentinan ja katkaisi neljän ottelun tasapeliputkensa. Giallorossi ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella. Tasapelin kerroin on 3,45.


8. Milan on Serie A:ssa yhdeksäntenä. Se on voittanut 11 viime ottelustaan vain kaksi. Huono jakso alkoi jo lokakuun puolivälissä. Kotivoiton kerroin on 2,20.


7. Mattia Destro teki Fiorentina-ottelun voittomaalin kauden ensimmäisessä ottelussaan. Maali oli Destron seitsemäs 22 esiintymisessä Roma-paidassa. Maanantaina Destron maalikerroin on 3,30.


6. Milan on viiden kotiottelun voitottomassa putkessa (neljä tasapeliä, yksi tappio). Se on kuitenkin tehnyt ottelun avausmaalin kolmesti näissä otteluissa. Kerroin sille, että Rossoneri aloittaa maalinteon, on 1,68.

 

Kohokohdat viime kauden kohtaamisesta Stadio Olimpicolla:

5. Mario Balotelli on tehnyt tällä kaudella 18 ottelussaan 10 maalia seura- ja maajoukkueessa. Hän on myös saanut kahdeksan keltaista ja yhden punaisen kortin. Italian maajoukkuemies on suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 5,10.


4. Vaikka Roma on sarjataulukossa selvästi enemmän, Milan laukoo maalia kohti keskimäärin useammin (17,1 kertaa per ottelu) kuin Roma (15,9). Milanin 2-1-voiton kerroin on 10,00.


3. Francesco Tottilla on enemmän maalisyöttöjä (6) kuin kenelläkään muulla tämän kauden Serie A:ssa. Hän on myös tehnyt kolme maalia kahdeksassa ottelussaan. Veteraanin maalikerroin on 3,60.


2. Roma on aloittanut maalinteon 12:ssa tämän kauden1 5 ottelustaan. Kerroin sille, että se onnistuu tempussa myös tänään, on 1,98.


1. Roma on menettänyt tällä kaudella vain kahdesti pisteitä johtoasemasta (Torinoa ja Sassuoloa vastaan). Kerroin sille, että vierasjoukkue voittaa San Sirolla kummankin puoliajan, on 4,80.


Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!