Ed Malyonin Varma: Siena pitää Lazion kurissa


Serie A:n kierros numero 25 päättyy maanantaina, kun Lazio matkustaa Sienan vieraaksi. Roomalaisille kyseinen reissu on ollut jonkinlainen peikko, sillä Lazio on hakenut Toscanasta täydet pisteet vain kerran vuoden 2003 jälkeen. Valmentaja Dejan Petkovic sanoi, että joukkueen täytyy antaa "120-prosenttinen suoritus", jotta Siena voi kaatua. Hyökkääjä Miroslav Klosen poissaolo tekee urakasta vielä vaikeamman.

Saksalainen on ollut joukkueensa avainpelaaja. Lazio on voittanut neljä viidestä viime ottelusta, kun Klose on ollut mukana. Nyt joukkue on kuitenkin voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan. Notkahdus on vienyt Laziolta paikan mestaruustaistossa.

Tasapeli toisena olevaa Napolia vastaan reilu viikko sitten nostatti mielialaa, mutta Libor Kozak ja Sergio Floccari eivät tee maalinedustalla tuhojaan Klosen tyyliin. Joukkueessa on ollut myös sekavuutta, kun Petkovic on yrittänyt paikata Klosen poissaoloa muuttelemalla ryhmitystä.

Siena on sarjajumbo, mutta siihen suurin syy on surkea vierassaldo. Kotona Siena on itse asiassa liigan 12. paras joukkue. Uhka tulee erityisesti laidoilta, joita sahaavat Angelo ja Matteo Rubin.

Siena ei ole sellainen heittopussi kuin sarjataulukosta voisi päätellä. Laziolla taas on ollut ongelmia, joten päivän Varma on tasapeli kertoimella 3,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä.