Serie A: AC Milan aloittaa selvällä voitolla


Hellas Verona 4.65, tasapeli 3.65, AC Milan 1.72

Tällä ja monella muullakin viikolla on puhuttu vain Mario Balotellista. Tiistaina hän "käveli vetten päällä" Sports Illustratedin kannessa. Lehti kutsui Balotellia "maailman kiinnostavimmaksi mieheksi". Itse artikkelissa Milan-hyökkääjältä kysyttiin, pelkääkö hän joutuvansa Veronan pahamaineisten kannattajien rasististen huuteluiden kohteeksi. Balotelli vastasi, että jos huutoja tulisi, hän tekisi kaikkensa onnistuakseen maalinteossa.

Milanin kannattajat toivovat, että Balotellin kaikkensa yrittäminen ei ole yleisöstä kiinni. Viime kaudella Balotelli ampui 13 ottelussa 12 maalia Rossonerille. Hyökkääjän maalivire on elintärkeässä asemassa Milanin menestyksessä tällä kaudella. Mestarien liigan PSV-tasapelissä Balotelli ja kärkipari Stephan El Shaarawy näyttivät teräviltä. Yhdessä kaksikko voi tehdä mittavaa vahinkoa nousijajoukkueelle. Vierasvoitto.

Sampdoria 6.55, tasapeli 4.0, Juventus 1.5

Juventus kohtaa Genoassa "bestia neransa" tai suomalaisittain peikkonsa. Vanha Rouva on voittanut vain yhden kymmenestä viime ottelustaan Sampdoriaa vastaan. Viime kaudella Sampdoria oli vahvempi kummassakin kohtaamisessa. Kaiken lisäksi Juve hukkasi kotiottelussaan 1-0-johdon, vaikka Sampdoria oli alivoimalla.

Mauro Icardin ja Andrea Polin lähdöt ovat heikentäneet isäntiä, mutta historia puhuu silti Sampdorian puolesta. Kotijoukkue ansaitseekin vedon tuplamahdollisuuskohteessa kertoimella 2,45.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorina lähetyksinä täällä!