Serie A: AC Milan kohtaa Bolognan ilman Balotellia


Bologna 3.50, tasapeli 3.25, AC Milan 2.20

Milanin sunnuntainen kotitappio Napolille oli kivulias, mutta suurin vahinko syntyi vasta päätösvihellyksen jälkeen. Mario Balotelli lausui valikoidut ajatuksensa erotuomari Luca Bantille, joka palkitsi hyökkääjän punaisella kortilla ja kolmen ottelun pelikiellolla. Rossoneri yrittää lyhentää pelikieltoa valittamalla. Toistaiseksi joukkueen seitsemästä maalista kolme tehnyt ja yhden syöttänyt Balotelli on kuitenkin sivussa.


Bolognalla on koossa vain kaksi pistettä. Viime kauden loppu mukaanlukien joukkue on voittanut 14 viime ottelustaan vain yhden. Balotellin poissaolo ja Milanin viime aikojen huonot esitykset tekevät kuitenkin tasapelistä harkitsemisen arvoisen vedon.


Chievo 7.50, tasapeli 4.25, Juventus 1.45

Mestarien liiga sai Juventus-valmentaja Antonio Conten kikkailemaan: luotsi teki sunnuntain voittoisan Hellas Verona -ottelun avauskokoonpanoon kuusi muutosta verratuna sitä edeltäneeseen otteluun FC Kööpenhaminaa vastaan. Tähän otteluun on luvassa lisää rotaatiota. Huhujen mukaan jopa Carlos Tevez saisi ensimmäistä kertaa lepoa.


On mielenkiintoista nähdä, miten Juve pärjää ilman kauden toistaiseksi parasta pelaajaansa. Olisi silti yllätys, jos Vanha Rouva menettäisi tässä ottelussa pisteitä. Kerroin Juven taukojohdolle ja voitolle (2/2 puoliaika/lopputulos-kohteessa) on 2,15.


Lazio 1.60, tasapeli 3.80, Catania 6.20

Einstein ei koskaan oikeasti sanonut, että järjettömyys on sitä, että tehdään samoja asioita uudelleen ja uudelleen ja odotetaan erilaisia tuloksia. Sanonta on silti tolkkupäinen. Lazio jättää jokaisessa siirtoikkunassa hankkimatta varamiehen Miroslav Kloselle. Joka kausi seura myös katuu ratkaisuaan, kun Klose loukkaantuu tai kadottaa maalivireensä.


Klose on itse asiassa pelannut varsin keskinkertaisesti jo jonkin aikaa. Saksalainen on tehnyt tämän kalenterivuoden aikana vain kolme maalia. Vaikeudet alkaisivat näkyä, jos vastassa olisi Cataniaa kovempi nippu. Sisilialaiset ovat kuitenkin olleet tällä kaudella kehnoja. Neljässä ottelussa joukkue on osunut vain kerran. Peleihin Lazion voitto nollapelillä, 2,55.

Livorno 2.65, tasapeli 3.20, Cagliari 2.80

Cagliarin kiertolaisajan oudoimpia faktoja on se, että joukkue pelaa "kotonaan" paremmin kuin muualla. Cagliari sijoittui viime kaudella turvallisesti keskikastiin, vaikka voitti koko kaudella vain neljä vierasottelua.


Livorno on nousijajoukkue, mutta se on sopeutunut nopeasti pääsarjatasolle. Neljästä ensimmäisestä ottelusta on tullut seitsemän pistettä. Kotivoitto.


Napoli 1.15, tasapeli 8.50, Sassuolo 16.00

Sassuolon sopeutuminen Serie A:han ei ole sujunut yhtä sutjakkaasi. Neljän ottelun saldo on 0 pistettä ja 15 päästettyä maalia. Sunnuntaina Inter pieksi Sassuolon kotikentällä taululle 7-0-lukemat, ja maalirikas Napoli voi myös tarjoilla brutaalia kohtelua. Kerroin 2,95 Napolin voitolle yhden maalin takamatkalta on erittäin houkutteleva.

Parma 1.85, the draw 3.40, Atalanta 4.50

Atalantan Giulio Migliaccio on pelikelpoinen. Hän sai 17 000 euron sakon muttei pelikieltoa. Migliaccio oli kauden alla mukana fanien perinteisessä katujuhlassa. Hän istui kyydissä, kun Atalantan vihollisten, AS Roman ja Brescian, värein maalattujen autojen yli ajettiin tankilla (!). Keskikenttäpelaaja on ollut sivussa suurimman osan alkukaudesta loukkaantumisen takia. Olisi ollut Atalantalle kova paikka, jos poissaolo olisi jatkunut edelleen.


Atalanta ei normaalisti odottaisi suuria Stadio Ennio Tardinille suuntautuvalta matkalta, mutta Parman huono alkukausi herättää toivoa. Parma on tehnyt vain kaksi maalia neljässä ottelussa, joten veto tasapelin puolesta on paikallaan.

Sampdoria 3.75, tasapeli 3.40, AS Roma 2.05

Rudi Garcian avauskausi AS Roman peräsimessä on vanhentunut vasta kuukauden, mutta Garcia on jo nyt lähellä seuraennätystä. 86-vuotias AS Roma ei ole koskaan aloittanut kautta pääsarjassa viidellä voitolla.


Kaikki Roman ottelut Garcian alaisuudessa ovat toistaiseksi menneet saman kaavan mukaan: peli pidetään avausjaksolla tiukkana, toisella isketään armotta. Roma on tehnyt kaikki 10 maaliaan toisella puoliajalla. Ei ole mitään syytä epäillä, etteikö homma onnistuisi myös Sampdoriaa vastaan. Puoliaika/lopputulos-kohteesta napataan vetoihin taukotasapeli/Roman voitto kertoimella 5,25.

Torino 2.05, tasapeli 3.40, Hellas Verona 3.75

Torino olisi voinut saada edellisestä, Milania vastaan pelaamastaan kotiottelustaan enemmänkin kuin yhden pisteen. Sen jälkeen tuli voitto Bolognasta. Kolme liigamaalia tehnyt Alessio Cerci on iso tekijä hyvän vireen takana. Cercin maalikerroin on tänään pelikelpoinen 3,20.


Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!