Serie A: AC Milan liian vahva UdineselleAC Milan 1.57, tasapeli 3.8, Udinese 6.5

Miksi aina hän? Kukaan ei odottanutkaan, että Mario Balotellin siirto Milaniin sujuisi rauhallisesti, mutta paikallisten intohimo riitti silti yllättämään paikallisviranomaiset. Keskiviikkona 300 fania kokoontui ravintolan ulkopuolelle huutamaan ja laulamaan, kun hyökkääjä illasti Milanin varapresidentti Adriano Gallianin kanssa.

Tai niin kaikki ilmeisesti alkoi. Jossakin vaiheessa intohimo läikkyi yli ja muuttui väkivallaksi, mikä taas johti yhteenottoihin poliisin kanssa. Väkijoukko hajotettiin kyynelkaasulla ja ainakin yksi poliisi joutui sairaalahoitoon päävammojen takia.

Valmentaja Massimiliano Allegri toivoo, että Balotelli pystyy aiheuttamaan isoja asioita myös kentällä. Balotellin tulo seuraan voi tehdä Rossonerin kärkikolmikosta yhden Euroopan nuorimmista ja dynaamisimmista. Balotellin vierellä Udinese-ottelussa saattavat pelata joukkueen maalitykki, 20-vuotias Stephan El Shaarawy, sekä seuran uusin teinitähti M'Baye Niang.

Balotelli on jo tehnyt ensimmäisen maalinsa Milan-paidassa, vaikkakin vain harjoitusottelussa Serie D -joukkue Boariota vastaan. Balotellin maalikerroin Udinesea vastaan on 2,10, mutta vedonlyöjien on syytä olla tarkkana. Ennakkotietojen mukaan Balotelli aloittaa todennäköisesti penkillä.

Siitä huolimatta paikkoja tulee olemaan. Udinese on päästänyt tämän kauden 11 vierasottelussaan 19 maalia ja riveistä puuttuu ykkösmaalivahti Zeljko Brkic. El Shaarawy teki vuoden ensimmäisen maalinsa sunnuntaina Atlaantaa vastaan. Hänen maalikertoimensa 2,25 on houkutteleva.

Udinesen puolustuksen heikkoudet huomioiden veto yli 2,5 maalista kertoimella 1,80 voi myös olla järkevä valinta. Kotivoitto lienee todennäköisin lopputulos, mutta kertoimella 1,57 sen lyöminen ei juuri kiinnosta.

Tulosveikkaus: AC Milan 2-1 Udinese (8.25)