Serie A: Atalanta ei pysty avaamaan Roman puolustusta


Catania 4,75, tasapeli 3,50, AC Milan 1,80

Milan säästi jälleen parhaat kykynsä Mestarien liigaan ja voitti Celticin Glasgow'ssa. Kotimaassa Rossonerin tilanne on kuitenkin surkea. Viidestä viime ottelusta on tullut vain kolme pistettä. Viime viikonloppuna Milan ei pystynyt voittamaan alivoimalla pelannutta Genoaa kotonaan.

Lisäksi Ignazio Abate loukkasi nilkkansa tiistaina. Mattia De Sciglio, Christián Zapata, Cristian Zaccardo ja ehkä myös Philippe Mexés ovat jo ennestään sivussa. Puolustuksessa on huolestuttavan vähän vaihtoehtoja. Catania on hävinnyt tällä kaudella vain yhden kotiottelun. Kotijoukkue kelpaakin tuplamahdollisuuskohteessa harkintaan kertoimella 2,02.

Atalanta 3,75, tasapeli 3,40, AS Roma 1,95

Roma jatkaa edelleen tappioitta, mutta ensimmäistä kertaa tällä kaudella se ei ole sarjakärjessä. Juventus nousi ohi, kun Giallorossi pelasi kolme peräkkäistä tasapeliä keskinkertaisia joukkueita vastaan. Samalla Roman ringin leveys nousi puheenaiheeksi. Keskikentän kolmikon Daniele De Rossi, Kevin Strootman ja Miralem Pjanic ovat pelanneet lähes joka liigaminuutin. Väsymys voi nousta esiin, vaikka Roma ei pelaakaan europelejä.

Roman puolustuspää on kuitenkin pysynyt tiiviinä (kolme päästettyä maalia 13 ottelussa). Vieraiden nollapelin kerroin 2,45 onkin ottelun parasta antia vedonlyöjälle.

Cagliari 1,80, tasapeli 3,50, Sassuolo 4,40

Ottelua pidetään kuuden pisteen kamppailuna häntäpäässä, vaikka kumpikin joukkue voi välttää koko putoamistaistelun, jos viime aikojen nousuvire jatkuu. Cagliarin kohtaaminen vieraskentällä on paha rasti mille tahansa joukkueelle, kun sardinialaisjoukkue pääsi vihdoin palaamaan kotikaupunkiinsa. Sassuolo on kuitenkin hävinnyt kuudesta viime ottelustaan vain yhden.

Vierailta on sujunut myös maalinteko, eikä se ole sattumaa. 19-vuotias Domenico Berardi on ollut yksi Serie A -kauden sensaatioista. Hän on tehnyt seitsemän osumaa viimeisessä seitsemässä ottelussaan. Sassuolon puolustus on kuitenkin liigan huonoin, joten luotetaan kummankin joukkueen onnistumiseen maalinteossa (1,94).

Chievo 1,90, tasapeli 3,45, Livorno 4,00

Eugenio Corinin paluu Chievo-valmentajaksi oli paras mahdollinen, sillä joukkue kukisti Hellas Veronan viime viikonlopun Derby della Scalassa. Yksi voitto ei kuitenkaan poista joukkueen heikkouksia. Chievo pysyy edelleen sarjan häntäpäässä ainakin toistaiseksi.

Livorno on lähes vapaapudotuksessa (kuusi tappiota kahdeksaan viime otteluun), mutta kotikerroin on silti liian alhainen. Chievon 92. minuutilla syntynyt voittomaali derbyssä ei ollut mikään erinomaisen peliesityksen seuraus, ja joukkueelta puuttuu edelleen tulivoimaa. Tasapelin kerroin on pelikelpoisempi.

Inter 1,38, tasapeli 4,65, Sampdoria 7,50

Chievon tavoin myös Sampdoria elää valmentajan vaihdon tuomaa nostetta. Peliesitys Sinisa Mihajlovicin ensimmäisessä ottelussa oli roimasti aiempaa parempi. Sampdoria otti Laziolta kotonaan tasapelin, vaikka pelasi suurimman osan toisesta jaksosta alivoimalla. San Sirolle Sampdoria saa lisäksi mukaansa parhaan maalintekijänsä Ederin. Joukkue on tietenkin altavastaaja, mutta kotivoiton kerroin on liian matala. Tartun mieluummin tasapeliin.

Juventus 1,30, tasapeli 5,00, Udinese 10,00

Juventuksella ei mene lainkaan hullummin, jos peilataan puheisiin, joiden mukaan joukkue alisuorittaa. Vanha Rouva on Serie A:n kärjessä ja tarvitsee Mestarien liigassa Galatasarayn vieraana vain tasapelin varmistaakseen jatkopaikkansa. Carlos Tevezin ja Fernando Llorenten muodostama tutkapari on tuonut tulivoimaa, jota Juvelta on puuttunut. Kotivoitto kelpaa peleihin yhden maalin takamatkaltakin (1,90).

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!

Unibet TV näyttää ottelut Catania-AC Milan ja Atalanta-AS Roma suorina lähetyksinä!