Serie A: Cagliari voittaa kotiinpaluuottelunsa


Cagliari 1.95, tasapeli 3.30, Catania 3.90

Cagliari pelaa vihdoin kotiottelun kotikaupungissaan. Seura hylkäsi Stadio Sant'Elian 18 kuukautta sitten ajauduttuaan kiistaan siitä, kenen pitäisi maksaa kunnan omistama (ja käsiin vanhentunut) stadion. Nyt Rossoblu palaa kotiinsa ja kohtaa Catanian. Viranomaiset rajoittivat myytävien lippujen määrän turvallisuussyistä alle 5000:een, mutta pelaajille ja faneille paluu on joka tapauksessa juhlan aihe. Kotivoitto.

AC Milan 1.62, tasapeli 3.70, Udinese 5.30

Kuinka ollakaan, Mario Balotelli varasti otsikot maajoukkuetauolla. Hyökkääjä herätti pienen kohun, kun hän ei suostunut mafian vastaisen liikkeen symboliksi. Sen jälkeen Balotelli iski viime hetken maalin Armenian verkkoon ja piti Italian MM-karsintasaldon tappiottomana. Tänä viikonloppuna Balotelli ei kuitenkaan ole huomion keskipiste, sillä hän loukkaantui harjoituksissa.

Milan joutuu siis kohtaamaan sarjassa neljä pykälää korkeammalla olevan Udinesen ilman ykköshyökkääjäänsä. Udinese on kuitenkin pelannut tällä kaudella surkeasti vieraissa. Kolmen vierasottelun pistesaldo näyttää nollaa ja omissa on soinut kuudesti. Kotivoiton kerroin on painettu alas, joten kokeillaan yli 2,5 maalia kertoimella 1,85.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso AC Milan-Udinese-ottelu suorana lähetyksenä täällä!