Serie A: Chievolla eväät horjuttaa Interiä


Sampdoria 2.4, tasapeli 3.05, Udinese 3.1

Udinesen vuoristoratamainen kausi sai taas piristystä torstaina, kun joukkue pudotti Interin Italian cupista. Udinese on ollut raivostuttavan epätasainen tällä kaudella. Se on hävinnyt esimerkiksi Chievolle ja Catanialle, mutta voittanut Fiorentinan ja pelannut vieraissa Napolia vastaan tasan.

Sampdoria taas on ollut huomattavasti luotettavampi hankittuaan Sinisa Mihajlovicin valmentajakseen. Joukkue pelasi hyvin jopa vieraissa Napolia ja AS Romaa vastaan, vaikka hävisikin ottelut. Loukkaantuneen keskikenttäpelaaja Pedro Obiangin poissaolo on kova isku, mutta Udineseltakin puuttuu Luis Muriel. Kotivoitto.

Inter 1.44, tasapeli 4.4, Chievo 7.2

Udinese-tappio oli taas yksi iso isku Interille, joka on vaarassa suistua raiteiltaan.

Valmentaja Walter Mazzarri joutui jo puolustuskannalle, kun häntä verrattiin negatiivisessa mielessä edeltäjäänsä Andrea Stramaccioniin. Stramaccionin alaisuudessa Inter aloitti viime kauden hyvin, mutta romahti sen jälkeen. Nyt ilmassa on samoja merkkejä - tosin ilman sitä hyvää alkua.

Chievoa vastaan Inter joutuu tulemaan toimeen ilman Fredy Guarinia. Chievolta puuttuu Luca Rigoni. Kotijoukkueen vaikeuksien ansiosta vieraiden tuplamahdollisuuskerroin 2,75 ei ole lainkaan hullumpi.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!