Serie A: Genoa hukkaa tilaisuutensa


Genoa 2.0, tasapeli 3.3, Atalanta 3.9

Genoa on pelannut seitsemän voitotonta ottelua peräkkäin ja luisu vei viimein putoamisviivan huonommalle puolelle. Tämä viikonloppu on joukkueelle tärkeä tilaisuus kääntää kurssi. Atalanta on turvallisessa keskikastissa ja lähtee otteluun ilman parasta maalintekijäänsä Germán Denisiä, joka katseli punaista korttia viime viikon Fiorentina-tappiossa.

Isäntien kannalta on vahinko vain, että myös Genoan tehokkain hyökkääjä Marco Borriello on sivussa. Hän sai viime viikonloppuna kauden kahdeksannen keltaisen korttinsa, mikä tietää hänellekin pelikieltoa. Näin ollen under-vedot olisivat ilmeinen vaihtoehto, mutta kerroin 1,68 on turhan altainen. Sen sijaan kokeilen Atalantan voittoa tai tasapeliä tuplamahdollisuuskohteessa kertoimella 1,80.

Udinese 2.3, tasapeli 3.25, Lazio 3.15

Voitto nostaisi Udinesen sarjataulukossa tasapisteisiin Lazion kanssa. Jokin aika sitten se näytti lähes mahdottomalta skenaariolta. Udinese on vahva kotijoukkue, ja Luis Murielin löydettyä sekä fyysisen kuntonsa että maalijyvänsä joukkue on myös tehokas. Lazio taas on vapaapudotuksessa. Kahden eri cupin aiheuttamat väsymykset näyttävät vaativan veronsa kapealta ryhmältä. Kotivoitto.

Kertoimet ja ottelut suorina lähetyksinä täällä!