Serie A: Higuain osuu Interin verkkoon


Bologna 3.60, tasapeli 3.25, Fiorentina 2.20

Giuseppe Rossi on viimeinkin palannut Fiorentinan harjoituksiin. Rossi treenasi keskiviikkona ensimmäistä kertaa joukkueen kanssa. Ennen sitä hän toteutti henkilökohtaista harjoitusohjelmaa kaksi viikkoa. Nyt Rossin on vielä rakennettava pelituntumaa itselleen, sillä hänen edellisestä tosipelistään on aikaa neljä kuukautta. Fiorentina on rauhoitellut huhuja, joiden mukaan Rossi pelaisi jo tänä viikonloppuna.

Näin ollen Bolognaa vastaan nähdään sama, epätasainen hyökkäys kuin koko Rossin poissaolon aikana. Viola on jäänyt maaleitta kolmesti viidessä viime ottelussaan. Niissä kahdessa muussa ottelussa joukkue tekikin sitten seitsemän maalia. Voisi kuvitella, että sarjassa 18:ntena olevaa Bolognaa vastaan Fiorentina kykenisi maalintekoon. Toisaalta myöskään sarjapaikastaan taisteleva Bologna ei säästele yhtään. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,90) on hyvä haku peleihin.

Inter 2.25, tasapeli 3.40, Napoli 3.30

Rafael Benitez palaa Napoli-luotsina vanhalle kotistadionilleen. Kumpikaan osapuoli ei tosin muistele Benitezin Inter-aikaa erityisellä lämmöllä. Espanjalainen otti Nerazzurrin komentoonsa juuri vuoden 2010 triplan jälkeen, mutta kesti vain jouluun saakka. Benitezin lähtiessä Inter oli seurajoukkueiden maailmanmestari, mutta Serie A:ssa vasta seitsemäntenä.

Napolissa Benitez vaikuttaa paljon onnellisemmalta, eikä vähiten siksi, että seura oli viime kesänä valmis hankkimaan Benitezin haluamat pelaajat. Yksi Benitezin parhaista hankinnoista, José Callejón, on todennäköisesti sivussa jalkavamman takia. Sen sijaan kolhusta toipunut paras maalintekijä Gonzalo Higuain palannee mukaan. Isketään peleihin Higuainin maali kertoimella 2,67.