Serie A: Immobile voi puhkoa Juventuksen puolustuksen


Livorno 2.4, tasapeli 3.15, Hellas Verona 2.95

 

Sarjanousijoita erottaa 16 pistettä. Siitä huolimatta 17:ntenä olevan Livornon itseluottamus voi olla korkeampana kuin seitsemäntenä majailevan Veronan.

Veronan loistovire on hiipunut haastavissa otteluissa AS Roman, Napolin, Juventuksen ja AC Milanin kaltaisia joukkueita vastaan. Hellas on voittanut vain kaksi ottelua vuodenvaihteen jälkeen. Viime viikon tappio niinikään Eurooppa-liigaan hamuavalle Torinolle oli kova isku.

Ne kaksi voittoa tulivat kuitenkin vieraskentällä. Verona on onnistunut maalinteossa tasaisemmin matkapeleissä kuin kotonaan. Livornon kapteeni Andrea Luci on sivussa loppukauden, joten isäntien keskikenttä voi olla pehmeä. Uskon ottelun olevan runsasmaalinen. Peleihin yli 2,5 maalia kertoimella 1,96.

Chievo 2.1, tasapeli 3.2, Catania 3.5

Catania on sarjan huonoin vierasjoukkue. 12:sta Sisilian ulkopuolella pelaamastaan ottelusta Catania on poiminut vain kaksi pistettä. Toisaalta Chievo on sarjan huonoin kotijoukkue, joka on koonnut 11:stä kotiottelustaan vain kahdeksan pistettä. On turvallista sanoa, ettei ottelu todennäköisesti kuulu viikonlopun parhaimpiin. Tasapeli.

Inter 1.4, tasapeli 4.2, Cagliari 8.5

Cagliari on ollut sekavassa tilassa käytännössä kaksi viime vuotta. Lisää sotkua saatiin tällä viikolla, kun julkisuuteen tuli huhu, jonka mukaan valmentaja Diego Lopez oli saanut potkut. Myöhemmin selvisi, että Lopez jatkaa, mutta sen sijaan hänen apuvalmentajansa Ivo Pulga sai kenkää. Selkkaus ei helpottanut valmistautumista Inter-otteluun, eikä tilannetta helpota kapteeni Daniele Contin pelikielto.

Inter on vihdoin kahden ottelun voittoputkessa ensi kertaa sitten marraskuun. Kolmanteen peräkkäiseen voittoon on hyvät edellytykset. Cagliari on tehnyt vain neljä vierasmaalia koko kaudella, joten kotivoitto nollapelillä (2,16) kiinnostaa.

Sampdoria 3.2, tasapeli 3.2, AC Milan 2.25

 

Milanilla oli epäonneakin keskiviikon tappiossa Atlético Madridille. Itsesääliin ei kuitenkaan ole aikaa.

Sampdorialla on rahkeita kiusata Rossoneriä, vaikka se hävisikin viime viikonloppuna rumasti AS Romalle. Kun vielä Milanilta puuttuu Mario Balotelli, väitän jopa, että Sampdorialla on ylikerroin. Kotivoitto.

Udinese 1.75, tasapeli 3.5, Atalanta 4.75

Udinese on napannut kolmesta viime ottelustaan kaksi voittoa ja tasapelin. Jotkut toimittajat pohtivat jo, pystyisikö Francesco Guidolin ottamaan myöhäisen loppukirin kohti Eurooppa-liigaa. Tavoitteeseen on matkaa yhdeksän pistettä ja seitsemän sarjasijaa, joten vastaus lienee negatiivinen. Surkean alkukauden jälkeen jo putoamistaistelun välttäminen on kelvollinen suoritus.

Voitto Atalantasta on täysin mahdollinen. Atalanta hävisi viime viikolla kotonaan Parmalle 0-4. Vieraiden huonosta vierasvireestä huolimatta odotan näkeväni sisuuntuneen Atalantan. Kumpikin joukkue tekee maalin (2,16).

Juventus 1.24, tasapeli 5.5, Torino 12.0

Torino on voittanut paikallisvastustajansa viimeksi vuonna 1995, ja kertoimet puoltavat oikeutetusti Juvea tänäkin sunnuntaina. Kaikki kunnia itsensä kuudenneksi sarjassa pelanneelle Torinolle, mutta sen ja Juventuksen välillä on vielä iso ero. Juventus ei ole menettänyt pistettäkään kotonaan.

Erään toisen tilaston Torino voi kuitenkin muuttaa. Granata ei ole tehnyt Juven verkkoon edes maalia sitten vuoden 2002. Hyökkääjä Ciro Immobile (joka on tietysti Juven osaomistuksessa) on kuitenkin niin hyvässä vireessä, että valkomustien puolustus voi aueta. Peleihin Torinon onnistuminen maalinteossa (1,96).

Lazio 1.43, tasapeli 4.1, Sassuolo 8.0

 

Lazio oli nosteessa Edy Rejan palattua valmentajaksi, mutta se nousuvire on nyt historiaa. Ensin Lazio hävisi Serie A:ssa Catanialle ja sitten Eurooppa-liigassa Ludogorets Razgradille. Sassuololla on kuitenkin vielä enemmän ongelmia, sillä vierasjoukkue on hävinnyt 11:sta edellisestä ottelustaan 10 ja vajonnut sarjan hännille.

Viikkopeli rasittaa kotijoukkuetta ja Sassuolo tekee kaikkensa pysäyttääkseen luisunsa, joten odotan vähämaalista ottelua. Alle 2,5 maalin kerroin on 1,96.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!