Serie A: Inter ja Juventus tasapeliin


Inter 3.4, tasapeli 3.3, Juventus 2.1

Kumpikaan joukkueista ei ollut mielissään, kun selvisi, että kauden ensimmäinen Derby d'Italia pelataan heti maajoukkuetauon jälkeen. Siitä, kumpi joukkue on kärsinyt enemmän, voidaan kuitenkin olla kahta mieltä. Kummastakin joukkueesta 12 pelaajaa lähti maajoukkueidensa mukaan. Interin pelaajat matkustivat enemmän, yhteensä noin 150 00 kilometriä, mutta Juventuksen pelurit pelasivat enemmän. Keskimääräinen Juve-pelaaja pelasi maajoukkuetauolla 50 minuuttia enemmän kuin keskimääräinen Inter-kollegansa.

Varmaa on, että Juventus ei suhtaudu Interiin ylimielisesti. Sinimustat jäivät viime kaudella yhdeksänneksi, mutta tämä kausi on alkanut kahdella voitolla ja yhtä monella nollapelillä. Kumpikin joukkue lienee tyytyväinen tappiottoman saldon jatkumiseen eikä lähde väkisin jahtaamaan voittoa. Tasapeli näyttää oikealta poiminnalta.

Napoli 1.38, tasapeli 4.4, Atalanta 8.5

Rafael Benitez on aloittanut vahvasti Napolin peräsimessä. Joukkue on voittanut molemmat ottelunsa ja tehnyt jo seitsemän maalia. Marek Hamsik on vastannut neljästä osumasta. "Jos Gareth Bale on sadan miljoonan arvoinen, Hamsikin arvoa ei voi rahassa mitata", Benitez tokaisikin keskiviikkona.

Maaleja on luvassa, jos slovakki on nähdyn kaltaisessa iskussa. Napoli on tehnyt vähintään kaksi maalia kuudessa viime kotiottelussaan. Peleihin yli 2,5 maalia kertoimella 1,72.

Rafael Benítez has also made an strong start to life with Napoli, presiding over two wins in as many games. His team has already scored seven goals – with four of them arriving from the boot of Marek Hamsik. The manager argued on Wednesday that: “if [Gareth] Bale is worth €100m, then Hamsik is priceless.”

As long as the Slovakian in this sort of form, the goals should continue to flow. Napoli have scored at least twice in all of their last six home games; back over 2.5 goals at 1.72.

Torino 4.25, tasapeli 3.5, AC Milan 1.8

Pelkkä näky Ricky Kakasta seisomassa Via Turatilla sijaitsevalla Milanin pääkonttorin parvekkeella sai osan faneista kyyneliin. Voimme vain arvailla, mitä tapahtuu lauantaina, kun fanit näkevät Kakan tositoimissa punamustissa (vaikkakin suurin osa todistaa tapahtumaa vain televisiosta) ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

Milanilla on kuitenkin puolustuspäässään akuutimpiakin huolia. Daniele Bonera, Matias Silvestre, Ignazio Abate ja Mattia De Sciglio ovat loukkaantumisten takia sivussa. Keskikenttäpelaaja Andrea Poli voi joutua tuuraamaan laitapakkina. Tilanne ei ole hyvä alku jaksolle, jonka aikana Rossoneri pelaa seitsemän ottelua 23 päivässä. Milan lienee kuitenkin liian vahva Torinolle: vierasvoitto.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!