Serie A: Inter kaataa Livornon Zanettin paluuottelussa


Catania 2.8, tasapeli 3.1, Udinese 2.6

Stadio Angelo Massimino ei ole enää vierasjoukkueille sitä mitä se joskus oli. Catania on toki pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti kauden viidessä kotiottelussaan, mutta yhtä usein se on jäänyt maaleitta myös itse.

Udinesen tämän kauden vierassaldo näyttää tappioita Atalantalle, Chievolle, AC Milanille ja Laziolle. Ainoa vierasvoitto tuli Sassuoloa vastaan. Udinesenkaan puolesta on siis vaikea puhua. Catanian varovainen pelityyli mielessäni kallistun sen kannalle, että molemmat joukkueet eivät tee maalia. Kerroin on 1,85.

Inter 1.28, tasapeli 5.0, Livorno 11.0

Epäilikö joku oikeasti Javier Zanettia? Viime huhtikuussa akillesjänteensä telonut Inter-kapteeni lupasi loukkaantumisensa jälkeen tuoreeltaan, että hän palaisi vielä kentille. Kaikki eivät uskoneet. Zanetti oli kaikesta huolimatta pahasti loukkaantunut 39-vuotias pelaaja.

Niin vain mies kuitenkin palasi treeneihin tällä viikolla ja ilmoitti aikeistaan pelata ainakin jonkin verran Livornoa vastaan. Zanetti saa todennäköisesti tililleen vain muutaman minuutin, ja sekin riippuu siitä, onko Inter niin hyvissä asemissa pelin lopussa kuin sen odotetaan olevan. Myös Zanettin joukkuekaverit haluavat nähdä kapteeninsa kentällä. Peleihin puoliaika/lopputulos-kohteesta yhdistelmä 1/1 kertoimella 1,85.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso Catania-Udinese suorana lähetyksenä täällä!