Serie A: Inter palaa voittojen tielle ja nollaa Genoan


PERJANTAI

Lazio-Juventus

Juventus kiipeää tasaisesti kohti sarjan kärkipäätä, Lazio on matkalla päinvastaiseen suuntaan. Lazio aloitti lokakuun sarjakolmosena, nyt sijoitus on kymmenes. Seitsemästä viime ottelustaan Lazio on kerännyt vaivaiset neljä pistettä.

Perjantainakaan ennusmerkit eivät ole hyvät. Juventus joutuu otteluun ilman keskikentän Paul Pogbaa (pelikielto) ja Sami Khediraa (loukkaantuminen), mutta neljän ottelun voittoputkessa oleva Bianconeri haistaa veren. Lazio ei ole voittanut Juvea Serie A:ssa 12 vuoteen.

Juventus voittaa, 2,20

LAUANTAI

Torino-AS Roma

Torino FC v AC Cesena - TIM Cup : News Photo

Torino on voittanut Roman kotonaan viimeksi lokakuussa 1990, yli neljännesvuosisata sitten. Nyt Granatalla on putken katkaisemiseen paras mahdollisuus pitkään aikaan. Roma oli umpisurkea viime viikon 0-2-kotitappiossa Atalantalle. Sitä edeltänyt 1-6-tappio Barcelonalle ei myöskään tehnyt hyvää.

Giallorossi saa riveihinsä takaisin Gervinhon, jonka nopeudelle on käyttöä. Myös Torino on kuitenkin saanut pelaajia takaisin sairastuvalta, ja Italian cup mukaanlukien isännillä on alla kolme peräkkäistä voittoa.

Torino voittaa, 2,70

Inter-Genoa

Inter putosi maanantaina sarjakärjestä, mutta Napoli-ottelussa oli paljon hyvää 1-2-tappiosta huolimatta. Nerazzurri pelasi pitkään alivoimalla ja kahden maalin tappioasemassa. Joukkue väläytti kuitenkin luonnetta nousemalla otteluun mukaan, ja lisäajalla Inter kilautti kahdesti tolppaa. Tappiossa oli siis kosolti huonoa tuuria.

Lauantain kotiottelussa samanlaista pettymystä tuskin tarvitsee pelätä. Inter on pitänyt maalinsa puhtaana kuudessa tämän kauden seitsemästä kotiottelustaan. Genoan paras maalintekijä Leonardo Pavolettikin aloittaa sopivasti kolmen ottelun pelikieltonsa lusimisen.

Inter voittaa päästämättä maaliakaan, 2,60