Serie A: Inter suuri kysymysmerkki


Inter 1.67, tasapeli 3.7, Genoa 5.0

Onko Inter valmis unohtamaan katastrofaalisen viime kautensa? Rehellisesti sanottuna kukaan ei tiedä. Valmentaja Walter Mazzarri on uudistanut joukkueen täysin. Mazzarri aikoo taas peluuttaa kolmen miehen linjaa, joka toimi Napolissa hyvin. Mauro Icardi, Hugo Campagnaro ja Ishak Belfodil ovat hyviä hankintoja, mutta harjoitusotteluiden tulokset eivät olleet rohkaisevia: Amerikan-kiertueellaan Inter hävisi Chelsealle, Valencialle ja Real Madridille yhteismaalierolla 0-9.

Genoan viime kauden paras maalintekijä Marco Borriello lähti, mutta ei ole kaukaa haettua, että Genoa iskee maalin taktiikkaansa vasta opettelevan joukkueen reppuun. Peleihin kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa kertoimella 1,95.

Cagliari 2.4, tasapeli 3.2, Atalanta 2.95

Cagliarin stadionongelmat jatkuvat jatkumistaan, ja joukkue pelaa kotiottelunsa toistaiseksi edelleen Triestessä, yli 800 kilometrin päässä. Jää nähtäväksi, kuinka paljon se aiheuttaa vahinkoa. Viime kaudella kodittomuus ei paljoa kiinnostanut, kun Cagliari napsi 47 pistettä ja sijoittui 11:nneksi. Tilanteen pitkittyminen voi kuitenkin olla todellinen rasite.

Kumpikaan joukkue ei ole muuttunut radikaalisti kesän aikana. Atalanta näytti Italian cupin 3-0-voitossaan Barista paljon terävämmältä kuin Cagliari, joka hävisi kotonaan Serie B:n Frosinonelle. Sen perusteella vierasvoitto on houkutteleva valinta.

Lazio 1.85, tasapeli 3.4, Udinese 4.2

Lazio potee vieläkin supercupin 0-4-tappiotaan Juventukselle. Kaiken lisäksi joukkue isännöi Udinesea puolityhjällä stadionilla, sillä seuran käskettiin pitää Stadio Olimpicon pohjoispääty suljettuna seuran kannattajien syyllistyttyä rasistisiin lauluihin supercup-ottelussa. Udinesea syö Eurooppa-liigan torstainen kotitappio Slovan Liberecille, mutta kolmesti tolppia kolistelleella Udinesella oli epäonnea. Näppituntuman perusteella Udinese saattaa aloittaa kauden vierasvoitolla.

Livorno 3.65, tasapeli 3.4, AS Roma 2.0

Sarjanousija ja putoajasuosikki Livorno aikoo edelleen vahvistaa miehistöään ennen kauden alkua. Seuraan on yhdistetty ainakin Siena-hyökkääjä Innocent Emeghara. Hän vahvistaisi varmasti tulivoiman puutteesta kärsivää hyökkäystä. AS Roma myi Pablo Osvaldon, ja myös Erik Lamelan lähtö vaikuttaa kirjoitushetkellä olevan lähellä. Roma on silti liian vahva Livornolle. Vierasvoitto.

Napoli 1.4, tasapeli 4.5, Bologna 7.5

Rafael Benitezin ensimmäisestä tosipelistä Napolin peräsimessä ei pitäisi tulla kovin vaikeaa. Bologna sijoittui viime kaudella 13:nneksi ja menetti kesällä ykköstykkinsä Alberto Gilardinon. Yksi "mutta" yhtälössä kuitenkin on: Rossoblu oli viime kaudella ainoa joukkue, joka voitti Napolin vieraissa. Siitä huolimatta uskon kotijoukkueen voittoon nollapelillä (2,18).

Parma 1.85, tasapeli 3.3, Chievo 4.5

Parman ympärillä on säpinää, sillä Antonio Cassano siirtyi seuraan. Hän muodostaa hyökkääjäkaksikon Amaurin kanssa. Kumpikin onnistui maalinteossa, kun Parma voitti Italian cupissa Leccen 4-0. Odotan Parman voittavan tänäänkin.

Torino 2.05, tasapeli 3.4, Sassuolo 3.5

Ottelu on Sassuolon historian ensimmäinen pääsarjakamppailu. Eusebio Di Francescon valmentama joukkue on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja. Merkittävin niistä on 22-vuotias hyökkääjä Simone Zaza. Juventuksen ja Sassuolon yhteisomistuksessa oleva pelaaja teki viime kaudella Ascolille 18 maalia Serie B:ssä.

Onko Sassuolo kilpailukykyinen tällä tasolla? Se selviää pian. Sitä odotellessa yli 2,5 maalin kerroin 2,10 houkuttelee. Sassuolo teki viime kaudella eniten maaleja Serie B:ssä (78 osumaa), mutta joukkue myös päästi 40 maalia 42 ottelussa.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorina lähetyksinä täällä!