Serie A: Interille taas niukka voitto


Genoa-Bologna

Joukkueiden kolmessa edellisessä kohtaamisessa on tehty yhteensä yksi ainoa maali, mutta lauantain kohtaamisesta on lupa odottaa tapahtumarikkaampaa. Bologna on ottanut 10 pistettä viidestä ottelusta Roberto Donadonin tultua päävalmentajaksi. Näissä otteluissa joukkue on iskenyt 10 osumaa. Viikko sitten Bologna rankaisi Napolia kolmesti.

Donadonin alkuviikkojen suurin meriitti on Mattia Destron herättäminen. Kesällä Romasta Bolognaan siirtynyt hyökkääjä ei tehnyt maaliakaan kymmenessä ensimmäisessä ottelussaan tällä kaudella. Donadonin alaisuudessa Destro on pelannut neljässä ottelussa ja tehnyt niistä kolmessa vähintään yhden maalin.

Mattia Destro tekee maalin, 4,10

Palermo-Frosinone

Takavuosina Serie A:n jättiläisetkin odottivat Palermon-reissua kauhulla, mutta asiat ovat muuttuneet. Sisilialaiset kuuluvat sarjan huonoimpiin kotijoukkueisiin. Kahdeksasta kotipelistä käteen on jäänyt vain kahdeksan pinnaa. Kahdessa edellisessä kotiottelussaan Palermo on päästänyt kuusi maalia. Kolme niistä teki Juventus, mutta kolmesta muusta vastasi kolmannen sarjatason Alessandria, jolle Palermo hävisi Italian cupissa.

Frosinone on kuitenkin saanut vieraskentiltä vain yhden pisteen. Saldon tuplaaminenkin olisi Sisiliassa tyydyttävä suoritus.

Tasapeli, 3,70

Sassuolo-Torino

Vain kahdella joukkueella on edelleen tappioton kotisaldo. Ennen kautta harva olisi uskonut, että Sassuolo on näistä ryhmistä toinen. Sassuolo on jo selvinnyt ehjin nahoin Juventuksen, Lazion ja Fiorentinan vierailuista, joten edes Torinon kova vire ei hätkähdytä isäntiä.

Domenico Berardi on pelikiellon takia sivussa, mutta Sassuolo osoitti jo alkukaudella, että se pystyy voittamaan ilman avainhyökkääjäänsäkin. Bruno Peresin poissaolo on kovempi isku Torinolle kuin Berardin pelikielto Sassuololle.

Kotivoitto, 2,75

Udinese-Inter

Inter on pitänyt maalinsa puhtaana kymmenen kertaa 15 ottelussa, eikä se ole sattumaa. Roberto Mancini on pistänyt sinimustien puolustamisen aivan uuteen kuosiin, ja kaupan päälle maalivahti Samir Handanovic pelaa ilmiömäistä kautta. Optan tilastojen mukaan Handanovicin torjuntaprosentti 85,25 on paras kaikkien Euroopan top 5 -sarjojen ykkösmaalivahtien joukossa.

Lauantain ottelu tuskin on Handanovicille siitä kiireisimmästä päästä. Udinese laukoo kotiotteluissaan maalia kohti keskimäärin vain neljästi per peli.

0-1, 3,15