Serie A: Juventus ei anna Laziolle armoa


Napoli 1.28, tasapeli 5.0, Chievo 11.0

Elämme hämmentäviä aikoja. Ainakin, jos kannatat Napolia.

Toisaalta joukkue vaikuttaa kehittyneen Rafael Benitezin alaisuudessa. Jos Napoli jatkaa nykytahdilla, sillä on kauden päätteeksi 82 pistettä - neljä enemmän kuin viime kaudella, jolloin Partenopei sijoittui toiseksi. Tällä kaudella se lukema ei kuitenkaan välttämättä riitä edes kolmanteen sijaan, sillä Fiorentina on aivan Napolin kintereillä.

Siksi viime viikonlopun Bologna-tasapeli herätti huolta. Tuloksen myötä Fiorentina nousi jo kolmen pisteen päähän. Napolin pitäisi välttää vastaava kompurointi tässä ottelussa, etenkin kun uusi hankinta Jorginho saapuu vahvistamaan keskikenttää. Pepe Reinan poissaolo tuo kuitenkin haavoittuvaisuutta takalinjoille. Peleihin yli 2,5 maalia kertoimella 1,77.

Lazio 5.0, tasapeli 3.5, Juventus 1.72

 

Juventuksen dominanssista jotain kertoo se, että Miroslav Klose ei edes yrittänyt povata joukkueelleen voittoa.

"Meidän on löydettävä peliimme oikea rytmi, voitettava kaksinkamppailu ja oltava hieman onnekkaita. Siten voimme ehkä saada jopa tasapelin. Emme halua päästää taas neljää maalia"; Lazio-hyökkääjä lausui medialle torstaina.

Juventus paukutti neljä osumaa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, mutta tällä kertaa asioiden pitäisi mennä ainakin hieman eri tavalla. Lazio on pelannut Edy Rejan alaisuudessa paremmpin kuin Vladimir Petkovicin alaisuudessa. Lisäksi Lazio on hävinnyt vain kaksi kotiottelua koko kaudella.

Juventusta vastaan pelaaminen on silti kovin vaikeaa. Joukkueelta on jäänyt saamatta vain neljä pistettä tällä kaudella. Vierasvoitto.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!