Serie A: Juventus jää tasapeliin Milanossa


Inter - Juventus

Tässä vaiheessa kautta kyse on priorisoinnista. Juventus on voitettava kaksi ottelua juhliakseen triplamestaruutta, ja tämä ottelu ei ole kumpikaan niistä. Ensi keskiviikolle siirretty Italian cupin finaali on.

Massimiliano Allegri tulee kierrättämään Bianconerin avauskokoonpanoa tappion uhallakin. Keskiviikon Real Madrid -ottelun avauksesta kentällä nähdään mahdollisesti vain Claudio Marchisio ja Alvaro Morata, jotka ovat cup-finaalissa pelikiellossa.

Inter on seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa, joten sinimustien luulisi olevan luottavaisella tuulella. Hernanes on tosin pelikiellossa, ja Nerazzurri on voittanut kotonaan vain yhden ottelun sitten helmikuun.

Tasapeli, 3,30.

Sampdoria - Lazio

Udinese Calcio v UC Sampdoria - Serie A : News Photo

Cup-finaalin siirtyminen vaikeutti Lazion elämää. Cup-pokaali kiinnostaa taivaansinisiä kovasti, mutta samalla joukkue kilpailee AS Roman ja Napolin kanssa kahdesta viimeisestä Mestarien liiga -paikasta. Kahdella viimeisellä kierroksella Lazio kohtaa juuri nämä joukkueet, joten sitä suuremmalla syyllä Sampdorian olisi syytä kaatua.

Biancocelesti on kuitenkin alamäessä. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, senkin sarjajumbo Parmaa vastaan. Ykkösmaalivahti Federico Marchetti ja toppari Mauricio ovat pelikiellossa. Mauricion poissaolo ei häiritsisi, jos Stefan De Vrij olisi pelikunnossa, mutta hollantilaisen mukanaolo on vieläkin epävarmaa. Sampdoria on jäänyt maaleitta viidesti kuudessa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa, mutta nyt maalinteon pitäisi onnistua.

Kotivoitto, 3,00.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!