Serie A: Juventus ottaa rutiinivoiton


AC Milan 1,75, tasapeli 3,60, Lazio 5,20

Onko ottelu viimeinen oljenkorsi Milan-luotsi Massimiliano Allegrille? Ilmeisesti ei, sillä luotsin uskotaan saavan mahdollisuuden vielä ainakin Fiorentinaa ja Barcelonaa vastaan. Tämä ottelu on kuitenkin Rossonerille tärkeä, sillä nousun olisi syytä alkaa. Matias Silvestren nimi lisättiin jo ennestään pitkälle loukkaantumislistalle, joten keskuspuolustuksessa Cristian Zapatan parina pelaa Cristian Zaccardo. Voitto Cagliarista oli Laziolle ja valmentaja Vladimir Petkovicille helpotus. Miroslav Klose palaa joukkueen hyökkäykseen. Lazio ei ole voittanut Milania vieraskentällä sitten syyskuun 1989. Milan on ennakkosuosikki, mutta kumpikin joukkue onnistunee maalinteossa (1,85).

Cagliari 1,78, tasapeli 3,50, Bologna 4,80

Cagliarilla oli tilaisuutensa Lazion vieraana, mutta lopulta sardinialaisjoukkue joutui poistumaan Stadio Olimpicolta tyhjin käsin. Kotijoukkueen odotetaan peluuttavan Andrea Cossua pelintekijänä hyökkääjäkaksikon Victor Ibarbo-Mauricio Pinilla takana. Bologna joutuu otteluun ilman pelikiellossa olevaa Alessandro Diamantia, ja se voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi. Stefano Piolin odotetaan siirtävän Papagiotis Konen kärkeen, jossa pelaa myös Jonathan Cristaldo. Kotivoitto.

Genoa 2,50, tasapeli 3,30, Parma 2,80

Genoa-luotsi Gian Piero Gasperini oli vihainen joukkueelleen Juventus-tappion jälkeen. Tappion suurseuralle luotsi pystyi hyväksymään, mutta peliesitys ei miellyttänyt valmentajan silmää. Keskikentän Francesco Lodi saa mitä ilmeisimmin maksaa esityksestään avauskokoonpanon paikan, jonka nappaa Matuzalem. Parma voitti AC Milanin, mutta kärsi myös menetyksiä: Alessandro Lucarelli on keskiviikkona pelikiellossa ja Antonio Cassano kärsii vammoista. Cassano pystynee pelaamaan vakituisen kärkiparinsa Mauro Amaurin vierellä. Tasapeli on lähellä.

Juventus 1,17, tasapeli 7,50, Catania 16,50

Juventus kärsi tappiot Fiorentinalle ja Real Madridille, mutta Antonio Conten suojateilla ei ollut juuri ongelmia Genoan kukistamisessa sunnuntaina. Luotsi kierrättää joukkojaan hieman Cataniaa vastaan: Angelo Ogbonna tulee Andrea Barzaglin tilalle keskuspuolustukseen ja Claudio Marchisio suo Paul Pogballe leopaikaa keskikentällä. Hyökkäyksessä aloittavat Carlos Tevez ja Fernando Llorente. Catania saapuu Torinoon varamiehisenä loukkaantumisten takia. Hyökkäyksessä aloittavat Lucas Castro ja Gonzalo Bergessio. Catanialla on täysi työ toistaa joulukuun 2009 temppunsa (2-1-vierasvoitto Juvesta). Todennäköisempää on, että Juventus voittaa toista keertaa peräkkäin. Kotivoiton kerroin ei kiinnosta, mutta hieman paremman palautuksen tarjoaa Juventuksen johtoasema sekä tauolla että ottelun päätteeksi (1,57).

Livorno 2,70, tasapeli 3,20, Torino 2,70

Livorno on neljän ottelun tappioputkessa, ja keskikentän Luca Siligardi on yhä pelikiellon takia sivussa. Hyökkäyksessä häärivät Innocent Emeghara ja Paulinho. Kaksikko ei kuitenkaan tunnu löytävän toisiaan. Torinon odotetaan olevan aivan eri joukkue kuin viimeksi Napolia vastaan, eikä vähiten siksi, että Ciro Immobile palaa hyökkäykseen. Kertoimetkin povaavat erittäin tasaista ottelua, jossa tasapeli on lähellä.

Sassuolo 3,10, tasapeli 3,30, Udinese 2,35

Sassuolo on selvittänyt kaksi edellistä kotiotteluaan tappioitta, ja valmentaja Eusebio di Francescon tekemät pienet muutokset kolmen miehen puolustuslinjaan näyttävät toimivan. Udinesen menestykset ovat paljolti Antonio Di Natalen varassa. Kun vielä toinen hyökkääjä Maicosuel on sivussa, Di Natalen pelaaminen olisi ensiarvoisen tärkeää. Jos Di Natale ei ole pelikunnossa, hyökkäyksessä Luis Murielin kanssa pelaa Roberto Pereyta. Udinese on ennakkosuosikki, mutta kokoonpanossa on sen verran epävarmuustekijöitä, että tasapelikerroin houkuttelee.

Hellas Verona 2,05, tasapeli 3,35, Sampdoria 3,75

Joukkueiden kannattajat ovat viikon aikana korostaneet ystävyyttään pitkin sosiaalista mediaa, mutta kentällä tilanne saattaa olla toinen. Hellas Verona on voittanut molemmat kotiottelunsa, mutta nyt Andrea Mandorlinin on aika pohtia, pitäisikö Luca Tonille antaa lepoaikaa. Sampdoria on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Vierasjoukkue luottaa hyökkäyksessä kaksikkoon Eder-Manolo Gabbiadini. Ottelun lopputulosta on vaikea veikata, mutta ainakin maaliodotusarvo on korkeahko. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,98.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso otteluita suorana täällä!