Serie A: Juventus päästää maalin mestaruusjuhlissaan


Lazio 1.65, tasapeli 4.00, Hellas Verona 5.25

Lazio-valmentaja Edy Reja saattaa pitkästä aikaa päästä otteluun lähes terveellä miehistöllä. Miroslav Klose, Federico Marchetti, André Dias ja Giuseppe Biava palasivat harjoituksiin viime viikolla, ja Stefan Radu sekä Diego Novaretti ovat sovittaneet pelikieltonsa.

Pelaajat palaavat mukaan kreivin aikaan. Sekä Laziolla että Veronalla on 52 pistettä, joten ottelu on kummallekin elintärkeä taistelussa Eurooppa-liigan paikoista. Viidestä viime ottelustaan neljä voittanut Hellas on hyvässä vireessä. En missään nimessä saa Veronasta suosikkia, mutta Laziota arvostetaan mielestäni kertoimissa aivan liikaa. Vierasjoukkueen tuplamahdollisuuskerroin on arvokas 2,25.

Juventus 1.22, tasapeli 6.35, Atalanta 15.00

Juventuksen oli määrä varmistaa kolmas peräkkäinen mestaruutensa tässä ottelussa. AS Roma hoiti kuitenkin homman Juven puolesta hävitessään sarjajumbo Catanialle. Juve haluaa kuitenkin juhlia mestaruuttaan tyylikkäästi. Lisäksi valmentaja Antonio Conte haluaa edelleen joukkueensa pitävän jalan kaasulla, jotta se voisi rikkoa Interin vuonna 2010 asettaman Serie A:n piste-ennätyksen. Toisaalta Conte antoi sunnuntaina myös pelaajilleen luvan lähteä ulos juhlimaan mestaruutta.

Vaikuttaako se peliesitykseen Atalantaa vastaan? Uskon Bianconerin voittavan joka tapauksessa, mutta kerroin ei ole pelikelpoinen. Sen sijaan peleihin voi harkita kummankin joukkueen onnistumista maalinteossa (2,20). Atalanta on tehnyt vähintään yhden maalin viidessä edellisessä vierasottelussaan.