Serie A: Milanin nousu jatkuu Livornon vieraana


Livorno 5,25, tasapeli 3,65, AC Milan 1,65

Alkaako Milanin comeback tästä? Joukkue voitti vihdoin viime sunnuntaina, kun se kukisti Catanian vieraskentällä. Rossonerin leirissä on viitteitä, joiden perusteella kurssin kääntymiseen voi uskoa. Mario Balotellin lähes kahden kuukauden pituinen kuiva kausi päättyi, ja sairaslista alkaa tyhjentyä avainpelaajista. Stephan El Shaarawy oli Sisiliassa mukana ensimmäistä kertaa sitten syyskuisen Catania-ottelun. Niin Christian Abbiatin, Mattia de Sciglion kuin Philippe Mexesinkin pitäisi olla käytettävissä tänä viikonloppuna.

Lauantaina vastustajakaan ei ole häävi. Kolme viime otteluaan maalierolla 0-7 hävinnyt Livorno on sarjassa sijalla 18. Vierasvoiton kerroin ei ole erityisen houkutteleva, mutta turvallinen vetovalinta se on.

Napoli 1,52, tasapeli 3,90, Udinese 6,25

Arsenalilla on edessä tärkeä Mestarien liiga -kohtaaminen Arsenalia vastaan, mutta pelaajat ovat todistelleet kilpaa, että keskittyminen on Udinese-ottelussa. Edellisen kerran, kun Partenopein pelaajien ajatukset karkasivat Mestarien liigaan, joukkue kärsi kotitappion Parmalle. Nyt vastaavaan ei ole varaa, jos Napoli haluaa pysyä sarjakärki Juventuksen kintereillä.

Udinesella on menossa vaikea kausi etenkin vieraskentillä. Seitsemästä matkapelistä kasassa on vain kolme pistettä. Ryhmän puolustusta on kuitenkin vaikea avata. Ongelmat ovat toisessa kenttäpäädyssä. Peleihin alle 2,5 maalia kertoimella 1,96.