Serie A: Milanin onni kääntyy Juventuksen vieraana


Parma 1.55, tasapeli 4.0, Sassuolo 5.6

Viimeisen 1,5 viikon aikana Sassuolo on napannut pisteen niin Napolilta kuin Lazioltakin. Nousija on silti sarjan pohjalla. Optimistit uskovat jo seurahistorian ensimmäiseen pääsarjavoittoon Parman vieraana, mutta kotijoukkueen parantuneen vireen takia se on epätodennäköinen. Sen sijaan peleihin voi laittaa alle 2,5 maalia kertoimella 1,95. Parma on tehnyt kauden kahdeksasta maalistaan puolet yhdessä ottelussa. Sassuolo on kolmessa vierasottelussaan osunut vain kerran.

Bologna 2.1, tasapeli 3.3, Hellas Verona 3.25

"Verona ei ole voittanut Bolognaa vieraissa sitten vuoden 1978", Telenuovon verkkosivujen otsikko julisti tällä viikolla. Toimittaja unohti mainita, että tilasto ei kerro aivan koko totuutta, sillä joukkueet ovat kohdanneet Bolognassa vain seitsemän kertaa tuon jälkeen.

Itse asiassa Veronalla on aihetta optimismiin ottelun alla. Se on sarjassa jo nyt seitsemän pistettä vastustajaansa edellä. Nousija on hävinnyt vain Juventukselle ja AS Romalle vieraissa. Toppari Vangelis Moras on loukkaantunut, mutta hyökkääjä Luca Toni on iskussa ja Rafael esittää maalilla loisto-otteita. Tasapeli on hyvin mahdollinen.

Catania 2.2, tasapeli 3.2, Genoa 3.25

Kolmen vuoden erilläolon jälkeen Genoa ja Gianpiero Gasperini totesivat, ettei ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolella. "Olen taas kotona", valmentaja ilmoitti, kun hän palasi seuraan tällä viikolla. Sen jälkeen hän palautti pelikentällä asiat juuri siihen kuntoon, jossa ne olivat hänen lähtiessään. Genoan ryhmitys on sunnuntaina Gasperinin pitkään suosima 4-3-3.

On vaikea sanoa, miten valmentajanvaihdos näkyy ensimmäisessä ottelussa. Kun Gasperini valmentaa, maaleja syntyy joka tapauksessa yleensä kummassakin päässä. Vetoihin yli 2,5 maalia (2,00).

Napoli 1.25, tasapeli 5.75, Livorno 10.0

Napoli kärsi kirvelevän tappion Lontoossa, mutta tämän ottelun pitäisi sujua helpommin. Samaa tosin puhuttiin jo ennen Sassuolo-ottelua, mutta juuri siksi onkin syytä olettaa, että varsinkaan nyt hyvänolontunnetta ei ole. Peleihin Napoli -1 kertoimella 4,10.

Sampdoria 2.5, tasapeli 3.1, Torino 2.85

Torinon hyökkääjä Ciro Immobile vaati joukkuettaan unohtamaan viime viikon derbytappion Juventukselle. "Ellemme lopeta sen ajattelemista, emme pääse henkisesti eteenpäin", Immobile kirjoitti Facebookissa. Tapahtunutta on kuitenkin vaikea unohtaa henkisesti, kun se jätti jälkensä fyysisestikin. Sekä Omar El Kaddouri että Guillermo Rodriguez ovat todennäköisesti sivussa Juve-ottelussa saamiensa vammojen takia.

Sampdoria on hävinnyt kaikki kolme kotiotteluaan ja jäänyt niissä maaleitta. Vastassa ovat kuitenkin olleet AS Roma, Juventus sekä paikallisvihollinen Genoa. Tämä ottelu kertoo enemmän Sampdorian iskukyvystä. Kotivoitto houkuttelee.

Udinese 1.85, tasapeli 3.5, Cagliari 4.0

Cagliari-kapteeni Daniele Conti varoitti olevansa valmis harkitsemaan lakkoa, ellei seuran stadiontilanne selviä pian. "Olemme nyt pelanneet vieraissa kaksi vuotta. On vaikea pelata ilman faneja", Conti sanoi. Valitettavasti on sitäkin vaikeampaa uskoa, että seuran ja paikallisviranomaisten väliset erimielisyydet ratkeaisivat kovinkaan pian.

Nyt edessä on ihan oikea vierasottelu. Udinese on 21 kotiottelun tappiottomassa putkessa. Kotivoitto.

Juventus 1.58, tasapeli 3.85, AC Milan 5.5

Juventuksen Mestarien liiga-ottelu Galatasarayta vastaan oli turhauttava. Juve nousi tappioasemasta johtoon vain kolme minuuttia ennen loppua, mutta päästi tasoitusmaalin vain sekunteja myöhemmin. Milanin viikko on puolestaan ollut onnekas. Viime hetken helposti vihelletty pilkku toi 1-1-tasapelin Ajaxin kotiluolasta.

Kyseisen rankkarin sekä aiheutti että laukoi maaliin Mario Balotelli, joka on tästä ottelusta sivussa pelikiellon takia. Juventus ei ole vielä päässyt viime kauden parhaaseen iskuunsa, mutta odotan Vanhan Rouvan voittavan silti.

Lazio 2.3, tasapeli 3.2, Fiorentina 3.1

Italian Mestarien liiga -edustajilla oli vaikeaa, mutta Lazio ja Fiorentina edustivat Eurooppa-liigassa hyvin. Lazio oli Trabzonsporin vieraana 1-3-tappiolla vielä seitsemän minuuttia ennen loppua, mutta nousi Sergio Floccarin maaleilla tasoihin. Viola kukisti Dnipron vieraissa 2-1.

Kotimaassaan kumpikaan joukkue ei ole lunastanut viime kauden antamia lupauksia. Kummankin puolustuspeli on takkuillut, sillä joukkueet ovat päästäneet yhteensä 18 maalia. Yli 2,5 maalin kerroin on kova 1,95.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso otteluita suorina lähetyksinä täällä!