Serie A: näpäyttääkö Montella ex-seuraansa?


Chievo 2.7, tasapeli 2.2, Cagliari 4.0

Chievon kannalta huono uutinen on se, että joukkueen kapteeni Sergio Pellissier on sivussa. Hyviäkin uutisia on: Chievolla on heittää hänen tilalleen toinen hyökkääjä, joka ei myöskään tee maaleja juuri koskaan. Alberto Paloschi maalasi viimeksi tammikuussa. Cagliarin kohtaaminen voi kuitenkin olla oikea lääke siihen vaivaan, sillä vierasjoukkue on päästänyt kolmanneksi eniten maaleja (53) koko liigassa. Veikkaan silti tasapeliä, sillä kumpikin joukkue tavoittelee vain säilymisen matemaattista varmistumista.

Fiorentina 1.9, tasapeli 3.5, AS Roma 3.85

Jos tämä ottelu olisi tv-sarja, se alkaisi siitä, kun Jim Bowen kertoo Roman kannattajille, mitä Roma olisi voinut voittaa. Studion takaosassa olevan verhon takaa ilmestyisi Vincenzo Montella. Pari vuotta sitten hän olisi Roman väliaikaisvalmentajana kuollakseen halunnut saada Romalta tarjouksen vakituisesta pestistä. Seura valitsi kuitenkin Luis Enriquen. Kaksi vuotta myöhemmin nyt Fiorentinaa valmentava Montella on lähempänä Mestarien liigaa kuin AS Roma on ollut kertaakaan Montellan lähdettyä.

Fiorentina on hyvässä vireessä ja kotonaan erityisen vahva. Kotivoiton kerroin on kuitenkin turhan alhainen. Peleihin kannattaa harkita Alberto Aquilanin onnistumista maalinteossa. Hän on kaikessa hiljaisuudessa ampunut 25 ottelussaan seitsemän maalia. Aquilani on myös kahden ottelun maaliputkessa.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!